Tervetuloa Pylkönmäen kappeliseurakuntaan!

750 asukkaan Pylkönmäellä toimii vireä kappeliseurakunta, joka toivottaa ihmiset tervetulleiksi elämän eri vaiheissa. Paikkakunnalla on kirkollista toimintaa kaiken ikäisille.

Tärkeän osansa työhön antavat vapaaehtoiset, jotka järjestävät talkoovoimin muun muassa kirkkopyhiä, lähetyslounaita ja diakoniamyyjäisiä.

Kappeliseurakuntamme on olemassa Pylkönmäellä asuvia ihmisiä varten. Vallitkoon usko ja rakkaus keskuudessamme.

Yleisen terveystilanteen vuoksi toiminnassamme on muutoksia

Jumalanpalvelus Saarijärven kirkosta on kuunneltavissa Järviradion taajuudelta 90,50 sunnuntaisin klo 10. Kaikki Saarijärven kirkon jumalanpalvelukset kuuluvat nettiradion kautta. Kesän aikana jumalanpalvelukset joka toinen sunnuntai klo 19 Pylkönmäen kirkossa. Muistetaan turvavälit!

Diakoni tavoitettavissa

Diakoni Minna Autonen tavoitettavissa p. 040 778 4701 tai sähköpostitse minna.autonen@evl.fi.

Myös muut seurakunnan työntekijät ovat puhelimen soiton päässä!

Kirkolliset toimitukset varataan poikkeustilan aikana puhelimitse tai sähköpostitse.

"Mikä voi erottaa meidät Kristuksen rakkaudesta? Tuska tai ahdistus, vaino tai nälkä, alastomuus, vaara tai miekka?

Mutta kaikissa näissä ahdingoissa meille antaa riemuvoiton hän, joka on meitä rakastanut. Olen varma siitä, ettei kuolema, eikä elämä, eivät enkelit, eivät henkivalllat, ei mikään nykyinen eikä mikään tuleva eivätkä mitkään voimat, ei korkeus eikä syvyys, ei mikään luotu voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta, joka on tullut ilmi Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme." Room. 8:35, 37-39

Pylkönmäen kappeliseurakunta

Keskustie 42,
43440 Pylkönmäki

Seurakuntapastori Mervi Sahinaho
mervi.sahinaho@evl.fi

Diakoni Minna Autonen
minna.autonen@evl.fi

Työntekijät tavattavissa sopimuksen mukaan, ota rohkeasti yhteyttä!

Hautajaisiin liittyvät järjestelyt hoidetaan Saarijärven seurakunnan hautausmaatoimiston kautta, puh. 040-1534 794/Sari Tarvainen

Saarijärven kirkkoherranvirastossa voi varata kappeliseurakuntien toimituksia, sillä koko alueella toimii yhteinen sähköinen varauskalenteri. Virkatodistukset, sukuselvitykset ja muut viralliset asiakirjat tilataan Saarijärven kirkkoherranvirastosta. Saarijärven kirkkoherranvirasto on auki arkisin klo 8-14, puh. 040-1534 736.