Asiointi

Seurakuntatoimisto

Kaste- ja vihkivaraukset, tilavaraukset

Seurakuntatoimisto palvelee ma, ti, to, pe klo 9-12.
Puhelimeen vastataan vain aukioloaikoina.

Puh. 040-1534 736

Urheilutie 5, 43100 Saarijärvi
fax 014-422 521
saarijarvi@evl.fi

Mikäli haluatte ilmoittaa kirkollisissa jonkin tapahtuman, tulee tapahtuman lisätiedot ja muut lehteen haluttavat asiat ilmoittaa seurakuntatoimistoon edellisen viikon perjantaina.

Lisätietoa virkatodistuksen tilaus

1.7.2020 alkaen kaikki jäsenrekisteriasiat hoidetaan aluekeskusrekisterissä Jyväskylässä. Alta löydät yhteystiedot asiointiin:

Virkatodistukset, sukuselvitykset ja –tutkimukset yms. (tietojen luovutus)

luovutus.akrlapua@evl.fi

puh 041 730 2591

Avioliiton esteiden tutkinta, kirkon jäsenyys kuten kirkkoon liittyminen yms. (tietojen rekisteröinti)

rekisterointi.akrlapua@evl.fi

puh 041 730 2589

Yleiset kirkonkirjojenpitoon ja aluerekisterikeskuksen toimintaan liittyvät tiedustelut ja neuvonta (info)

aluekeskusrekisteri.akrlapua@evl.fi

puh 041 730 2588

Käyntiosoite (avoinna ma-pe klo 9-15)
Lapuan hiippakunnan aluekeskusrekisteri
Ailakinkatu 17
40100 JYVÄSKYLÄ

Hautausmaatoimisto

Siunausvaraukset, hautapaikkoihin ja hautojen hoitoon liittyvät asiat

Avoinna ma-ti, to-pe 9-12. Keskiviikkoisin suljettu

Puh. 040-1534 794

Urheilutie 5, 43100 Saarijärvi

Lisätietoja hautausmaatoimiston sivulta

Taloustoimisto

Avoinna ma-ti, to-pe klo 9-14

Talousjohtaja Emilia Jalomäki
Puh. 040-1534 392
emilia.jalomaki@evl.fi

Laskutustiedot

PERUSTEHTÄVÄ

Saarijärven seurakunta on olemassa toteuttaakseen Jeesuksen Kristuksen antamaa kaste- ja lähetyskäskyä (Matt. 28:18–20). Seurakunnan tehtävänä on toimia niin, että seurakuntalaisissa syntyy ja vahvistuu usko Kolmiyhteiseen Jumalaan, rakkaus lähimmäiseen ja vastuullinen elämäntapa.

TOIMINTA-AJATUS

Saarijärven seurakunta huolehtii seurakunnan perustehtävästä julistamalla evankeliumia ja edistämällä lähimmäisen rakkautta sanoin ja teoin. Saarijärven seurakunta on läsnäolon, osallisuuden, avoimuuden, yhteyden, välittämisen, tekemisen, rakkauden ja uskon yhteisö.

VISIO, TAVOITE

Vuonna 2020 Saarijärven seurakunta kulkee ihmisten rinnalla evankeliumin ilosanomaa ja lähimmäisen rakkautta välittäen. Vuonna 2020 Saarijärven seurakunta ja kristillinen usko yhdistävät erilaisia ihmisiä. Seurakunta koetaan hengelliseksi kodiksi, jossa saa olla, osallistua, kasvaa, palvella, tehdä työtä ja levätä.

TOIMINTAA OHJAAVAT ARVOT

Sitoutuminen Raamattuun ja luterilaiseen tunnustukseen

Kaikkien ihmisten kunnioittaminen

Yhteisöllisyys

Avoimuus

Vastuullisuus

Rehellisyys

Kohtuullisuus

Armollisuus

Rauhan edistäminen ihmisten välillä

Ilmoittaudu mukaan retkille ja leireille

Saarijärven seurakunnassa on tarjolla monenlaista ryhmätoimintaa. Säännöllisesti kokoontuvien ryhmien lisäksi järjestämme leirejä ja retkiä. Tällä sivulla näet avoinna olevat ilmoittautumiset ja linkin kautta voit ilmoittautua retkille tai leireille.

Ilmoittautumislomakkeet ja -ohjeet

Rippikouluun ilmoittautuminen

Rippikouluihin 2021 yleinen hakuaika on päättynyt. Mikäli ilmoittautuminen on jäänyt tekemättä, ota yhteyttä nuorisotyönohjaaja Marko Savolaiseen (p.040 8483 174 / marko.savolainen@evl.fi)

Varhaisnuoret

Varhaisnuorten (1-6.luokkalaiset) kerhot alkavat viikolla 38. Tarjoamme Puuhakerhoa 1-3.luokkalaisille tiistaisin klo 14.30-16 ja Askartelukerhoa 4-6.luokkalaisille torstaisin klo 17-18.30. Voit ilmoittautua kerhoihin tästä linkistä.

Alakouluikäisten (1.-6. luokkalaiset) leiri pidetään Mellikassa 4.-6.1.2021. Leirille voit ilmoittautua tästä linkistä. Ilmoittautuminen on auki 23.11.-2.12. Mikäli koronarajoitteet tiukentuvat ennen leiriä, perumme leirin. Tästä johtuen leirimaksu (25e) peritään vasta leirin jälkeen. Jos leiristä on kysyttävää, niin voit olla yhteydessä nuorisotyönohjaaja Saara Savolaiseen p. 040-8410213

Löydä oma ryhmäsi

Säännöllinen ryhmätoiminta

Perhekerhot    Päiväkerhot