Asiointi

Kaste- ja vihkivaraukset, tilavaraukset ja virkatodistukset

Kirkkoherranvirasto on avoinna ma, ti, to, pe klo 8.30-15

1.5.2019 alkaen kirkkoherranvirasto on suljettu keskiviikkoisin.
Sampo-lehteen haluttu aineisto tulee toimittaa edellisen viikon perjantaina kirkkoherranvirastoon.

Puh. 040-1534 736

Urheilutie 5, 43100 Saarijärvi
fax 014-422 521
saarijarvi@evl.fi

Mikäli haluatte ilmoittaa kirkollisissa jonkin tapahtuman, tulee tapahtuman lisätiedot ja muut lehteen haluttavat asiat ilmoittaa kirkkoherranvirastoon edellisen viikon perjantaina.

Lisätietoa virkatodistuksen tilaus

Hautausmaatoimisto

Siunausvaraukset, hautapaikkoihin ja hautojen hoitoon liittyvät asiat

Avoinna ma-pe 8.30-15.00

Puh. 040-1534 794

Urheilutie 5, 43100 Saarijärvi

Lisätietoja hautausmaatoimiston sivulta

Taloustoimisto

Avoinna ma-pe klo 9-14

Talousjohtaja Emilia Jalomäki
Puh. 040-1534 392
emilia.jalomaki@evl.fi

Laskutustiedot

PERUSTEHTÄVÄ

Saarijärven seurakunta on olemassa toteuttaakseen Jeesuksen Kristuksen antamaa kaste- ja lähetyskäskyä (Matt. 28:18–20). Seurakunnan tehtävänä on toimia niin, että seurakuntalaisissa syntyy ja vahvistuu usko Kolmiyhteiseen Jumalaan, rakkaus lähimmäiseen ja vastuullinen elämäntapa.

TOIMINTA-AJATUS

Saarijärven seurakunta huolehtii seurakunnan perustehtävästä julistamalla evankeliumia ja edistämällä lähimmäisen rakkautta sanoin ja teoin. Saarijärven seurakunta on läsnäolon, osallisuuden, avoimuuden, yhteyden, välittämisen, tekemisen, rakkauden ja uskon yhteisö.

VISIO, TAVOITE

Vuonna 2020 Saarijärven seurakunta kulkee ihmisten rinnalla evankeliumin ilosanomaa ja lähimmäisen rakkautta välittäen. Vuonna 2020 Saarijärven seurakunta ja kristillinen usko yhdistävät erilaisia ihmisiä. Seurakunta koetaan hengelliseksi kodiksi, jossa saa olla, osallistua, kasvaa, palvella, tehdä työtä ja levätä.

TOIMINTAA OHJAAVAT ARVOT

Sitoutuminen Raamattuun ja luterilaiseen tunnustukseen

Kaikkien ihmisten kunnioittaminen

Yhteisöllisyys

Avoimuus

Vastuullisuus

Rehellisyys

Kohtuullisuus

Armollisuus

Rauhan edistäminen ihmisten välillä

Ilmoittaudu mukaan retkille ja leireille

Saarijärven seurakunnassa on tarjolla monenlaista ryhmätoimintaa. Säännöllisesti kokoontuvien ryhmien lisäksi järjestämme leirejä ja retkiä. Tällä sivulla näet avoinna olevat ilmoittautumiset ja linkin kautta voit ilmoittautua retkille tai leireille.

Löydä oma ryhmäsi

Säännöllinen ryhmätoiminta

Perhekerhot    Päiväkerhot

Varkkareiden kerhot   Nuorten illat

Seurakunnan kuorot    Ryhmätoimintaa aikuisille

Ilmoittautumislomakkeet ja -ohjeet

Lapset

Päiväkerhot 2019-2020 - ilmoittautuminen alkaa 5.8. klo 12.00 ja jatkuu 18.8.2019 saakka.
Lomakkeet ovat kerhopaikkakohtaisia, voit valita suoraan haluamasi kerhopaikan ilmoittautumislomakkeen. Huomaathan, että Saarijärven seurakuntatalolla kokoontuvia 4-5 -vuotiaiden ja 3-vuotiaiden ryhmiä on kaksi. Valitse ryhmistä lapselle sopivin 1. vaihtoehdoksi. Lomakkeella voit ilmoittaa yhden lapsen tiedot kerrallaan.

Päiväkerhot ovat maksullisia: 15e/kausi/lapsi (seurakunnan jäsen), 30e/kausi/lapsi (lapsi ei seurakunnan jäsen), sisarusalennus 5e/lapsi.
Kerhomaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen lähetettävän maksulinkin kautta. Maksulinkki tulee sähköpostiin loka-marraskuussa.

Päiväkerho Kalmari

Päiväkerho Hännilä

Päiväkerho Pylkönmäki

Päiväkerho Kivijärvi

Päiväkerho Saarijärven seurakuntatalo 4-5 vuotiaat

Päiväkerho Saarijärven seurakuntatalo 3-vuotiaat

Päiväkerho Lannevesi

Mikäli ilmoittautumisen kanssa on ongelmia tai sinulla on muuta kysyttävää, ota yhtettä vastaavaan lastenohjaajaan Taija Kauppiseen p. 040 527 7463.

Nuoret

Jatkoriparille voit ilmoittautua tästä. Jatkis on tarkoitettu kaikille vuoden 2019 riparilaisille ja isosille. Tervetuloa joukolla mukaan :)
Jatkoripari on Mellikassa pe-su 30.8.-1.9.2019.

Aikuiset

Hääyö Mellikan leirikappelissa 12.10.2019
Tapahtuman sivuille

Toimistosihteeri (kirkkoherranvirasto)