Asiointi

Seurakuntatoimisto

Kaste- ja vihkivaraukset, tilavaraukset

Seurakuntatoimisto palvelee ma, ti, to, pe klo 9-12.
Puhelimeen vastataan vain aukioloaikoina.

Puh. 040-1534 736

Urheilutie 5, 43100 Saarijärvi
fax 014-422 521
saarijarvi@evl.fi

Mikäli haluatte ilmoittaa kirkollisissa jonkin tapahtuman, tulee tapahtuman lisätiedot ja muut lehteen haluttavat asiat ilmoittaa seurakuntatoimistoon edellisen viikon perjantaina.

1.7.2020 alkaen kaikki jäsenrekisteriasiat hoidetaan aluekeskusrekisterissä Jyväskylässä.

Linkki avautuu uuteen välilehteen Lapuan hiippakunnan aluekeskusrekisterin sivuille. Sivuilla voit hoitaa niin virkatodistustilaukset, sukututkimukseen ja sukuselvitykseen liittyvät pyynnöt kuin avioliiton esteiden tutkinnan.

Lisätietoja ja aluekeskusrekisterin muut yhteystiedot löydät Virkatodistus-sivulta.

Virkatodistuksen voit tilata myös tällä sivuistolla. Palvelua käyttääksesi tarvitset verkkopankkitunnukset.

Avioliiton esteiden tutkinta onnistuu myös tällä sivustolla. Palvelun käyttöön molemmat puolisot tarvitsevat verkkopankkitunnukset.

Hautausmaatoimisto

Siunausvaraukset, hautapaikkoihin ja hautojen hoitoon liittyvät asiat

Avoinna ma-ti, to-pe 9-12. Keskiviikkoisin suljettu

Puh. 040-1534 794

Urheilutie 5, 43100 Saarijärvi

Lisätietoja hautausmaatoimiston sivulta

Taloustoimisto

Avoinna ma-ti, to-pe klo 9-14

Talousjohtaja Emilia Jalomäki
Puh. 040-1534 392
emilia.jalomaki@evl.fi

Laskutustiedot (avautuu omalla sivullaan)

PERUSTEHTÄVÄ

Saarijärven seurakunta on olemassa toteuttaakseen Jeesuksen Kristuksen antamaa kaste- ja lähetyskäskyä (Matt. 28:18–20). Seurakunnan tehtävänä on toimia niin, että seurakuntalaisissa syntyy ja vahvistuu usko Kolmiyhteiseen Jumalaan, rakkaus lähimmäiseen ja vastuullinen elämäntapa.

TOIMINTA-AJATUS

Saarijärven seurakunta huolehtii seurakunnan perustehtävästä julistamalla evankeliumia ja edistämällä lähimmäisen rakkautta sanoin ja teoin. Saarijärven seurakunta on läsnäolon, osallisuuden, avoimuuden, yhteyden, välittämisen, tekemisen, rakkauden ja uskon yhteisö.

VISIO, TAVOITE

Vuonna 2023 Saarijärven seurakunta kulkee ihmisten rinnalla evankeliumin ilosanomaa ja lähimmäisen rakkautta välittäen. Vuonna 2023 Saarijärven seurakunta ja kristillinen usko yhdistävät erilaisia ihmisiä. Seurakunta koetaan hengelliseksi kodiksi, jossa saa olla, osallistua, kasvaa, palvella, tehdä työtä ja levätä.

TOIMINTAA OHJAAVAT ARVOT

Sitoutuminen Raamattuun ja luterilaiseen tunnustukseen

Kaikkien ihmisten kunnioittaminen

Yhteisöllisyys

Avoimuus

Vastuullisuus

Rehellisyys

Kohtuullisuus ja ekologisuus

Armollisuus

Rauhan edistäminen ihmisten välillä

Ilmoittaudu mukaan retkille ja leireille

Saarijärven seurakunnassa on tarjolla monenlaista ryhmätoimintaa. Säännöllisesti kokoontuvien ryhmien lisäksi järjestämme leirejä ja retkiä. Tällä sivulla näet avoinna olevat ilmoittautumiset ja linkin kautta voit ilmoittautua retkille tai leireille.

Ilmoittautumislomakkeet ja -ohjeet

Lasten (3-6 vuotiaiden) päiväleirit Mellikan leirikeskuksessa

Tiistai 1.6. klo 10.00-14.00 tai

keskiviikko 2.6. klo 10.00-14.00.

Leiripäivän hinta on 8€ / lapsi ja kirkkoon kuulumattomilta 14€ / lapsi

Valitkaa teille sopiva päivä ja ilmoittautukaa viimeistään 25.5. viestillä numeroon 0405277463 / Taija Kauppinen

Ilmoita lapsen nimi, huoltajan puhelinnumero ja erityisruokavaliot.

Rippikouluun ilmoittautuminen

Rippikouluihin 2021 yleinen hakuaika on päättynyt. Mikäli ilmoittautuminen on jäänyt tekemättä, ota yhteyttä nuorisotyönohjaaja Marko Savolaiseen (p.040 8483 174 / marko.savolainen@evl.fi)

Koululaisten seikkailuiltapäivä

Torstaina 4.3. klo 12-15 järjestetään koululaisten seikkailuiltapäivä Saarijärven seurakuntatalolla. Päivään pääset ilmoittautumaan täältä. Lisätietoja antaa nuorisotyönohjaaja Saara Savolainen (p. 040-8410213/ saara.savolainen@evl.fi)