Saarijärven seurakuntatalo

Urheilutie 5, 43100 Saarijärvi

Saarijärven seurakuntatalo sijaitsee kirkon läheisyydessä urheilukentän takana. Varsinainen seurakuntatalo on rakennettu 1960-luvulla ja virastosiipi valmistui sen yhteyteen 1980-luvulla.

Seurakuntatalolla järjestetään monenlaisia tapahtumia ja tilaisuuksia, kuten seuroja. Tilaa voi vuokrata omiin perhejuhliin (kastejuhla, syntymäpäivät, hääjuhla tai muistotilaisuus). Käytössä on juhlasali ja ruokasali, jotka voidaan erottaa toisistaan haitariovella. Juhlasalin puolelle mahtuu noin 140 henkilöä.

Seurakuntatalolla on liikuntasali pukuhuoneineen. Vapaita salivuoroaikoja voi tiedustella kirkkoherranvirastosta.

Seurakuntatalon yhteydessä sijaitsevat myös päiväkerhotilat. Kerhotilaan on oma sisäänkäynti pihan päädystä. Takkahuone on seurakuntatalon takakulmassa. Takkahuone soveltuu hyvin pienryhmätilaksi. Sinne pääsee kulkemaan alapihan parkkipaikan kautta.

Urheilutie 5, 43100 Saarijärvi

Näkökerho

Urheilutie 5, 43100 Saarijärvi

Saarijärven perhekerho

Tervetuloa vanhemmat, isovanhemmat ja hoitajat lapsineen viettämään yhteistä aamua.