Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka.

Tervetuloa kerhoon äidit, isät, isovanhemmat ja hoitajat lapsineen. Perhekerhossa hiljennytään yhteiseen hartauteen, askarrellaan, leikitään ja puuhastellaan monenmoista mukavaa.

Perhekerhoon voi tulla ilman ennakkoon ilmoittautumista – silloin kun teille parhaiten sopii.

Kerho ja aamupala ovat maksuttomia. Aamupala on tarjolla klo 9.30-10.00.

Perhekerhossa on kerran kuukaudessa keittoruoka (vapaaehtoinen maksu 5€ / perhe) ja ruokailu aloitetaan yhdessä klo 10.45.

Kertokaa omia ideoitanne! Otamme niitä ilomielin vastaan. Tämä kerho on meidän kaikkien yhteinen.

Perhekerhot aloittavat toimintansa viikolla 35:

Tiistaina 27.8.2019 perhekerho Pylkönmäen seurakuntatalolla klo 9.30-11.30.

Torstaina 29.8.2019 perhekerho Saarijärven seurakuntatalolla klo 9.30-11.30.

Perjantaina 30.8.2019 Liikkuva perhekerho Saarijärven seurakuntatalon liikuntasalissa klo 9.30-11.00.

Perheliikunta
Seurakunnan perheliikunta on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen.

Tervetuloa koko perheen voimin liikkumaan Saarijärven seurakuntatalon liikuntasaliin perjantaisin klo 9.30-11.00.
Tavoitteena on harjoitella yhdessä aikuisen kanssa motorisia perustaitoja, tutustua eri liikuntavälineisiin sekä lopuksi opetella rentoutumaan ja rauhoittumaan. Teemme yhdessä myös retkiä lähiluontoon. Kerho on maksuton eikä toimintaan tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Aikuisia ja lapsia istuu piirissä tuoleilla
Perhekerhon alkuhetkessä