Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka.

Tervetuloa kerhoon äidit, isät, isovanhemmat ja hoitajat lapsineen. Perhekerhossa hiljennytään yhteiseen hartauteen, askarrellaan, leikitään ja puuhastellaan monenmoista mukavaa.

Perhekerhoon voi tulla ilman ennakkoon ilmoittautumista – silloin kun teille parhaiten sopii.

Kerho ja aamupala ovat maksuttomia. Aamupala on tarjolla klo 9.30-10.00.

Perhekerhossa on kerran kuukaudessa keittoruoka (ruokamaksu 3€ aikuisilta ja 1€ lapsilta) ja ruokailu aloitetaan yhdessä klo 10.45.

Kertokaa omia ideoitanne! Otamme niitä ilomielin vastaan. Tämä kerho on meidän kaikkien yhteinen.

Seurakunnan järjestämät perhekerhot perutaan koronaviruksen uhan takia. Tämä on varotoimenpide ettei tauti leviä heille ketkä ovat kaikista heikoimmassa kunnossa ja kuuluvat riskiryhmään. Kaikki kokoava seurakunnan ryhmätoiminta on tauolla toukokuun 2020 loppuun saakka.

Kiitos kuluneesta kerhokaudesta.

Kyselyt ja tiedustelut: 040 5277463 / Taija Kauppinen

Aikuisia ja lapsia istuu piirissä tuoleilla
Perhekerhon alkuhetkessä