Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka.

Tervetuloa kerhoon äidit, isät, isovanhemmat ja hoitajat lapsineen. Perhekerhossa hiljennytään yhteiseen hartauteen,

askarrellaan, leikitään ja puuhastellaan monenmoista mukavaa.

Perhekerho kokoontuu Saarijärven seurakuntatalolla torstaina klo 9.30-11.30. (Urheilutie 5, 43100 Saarijärvi)

Perhekerho kokoontuu Pylkönmäen seurakuntatalolla tiistaina klo 9.30-11.00. (Keskustie 40, 43440 Pylkönmäki)

Perhekerho kokoontuu Kannonkosken seurakuntatalolla parillisen viikon keskiviikkona klo 9.30-11.00. (Kirkkotie 3, 43300 Kannonkoski)

Perhekerhoon voi tulla ilman ennakkoon ilmoittautumista – silloin kun teille parhaiten sopii.

Kerho ja aamupala ovat maksuttomia. Aamupala on tarjolla klo 9.30-10.00.

Perhekerhossa on kerran kuukaudessa keittoruoka (ruokamaksu 3€ aikuisilta ja 1€ lapsilta) ja ruokailu aloitetaan yhdessä klo 10.45.

Kertokaa omia ideoitanne! Otamme niitä ilomielin vastaan. Tämä kerho on meidän kaikkien yhteinen.

Saarijärven, Pylkönmäen ja Kannonkosken perhekerhot ovat tauolla tammi-helmikuun 2021 ajan.

Koronan vuoksi rajoitukset koskevat aikuisten kokoontumista ja sen vuoksi katsomme maaliskuussa viikolla 10 (talviloman jälkeen)  tilannetta uudestaan.

Epäselvissä asioissa ota rohkeasti yhteyttä ja kysy kerhojen toiminnasta:

Päiviltä / 040 5866981 ja Taijalta / 0405277463

Perheille on suunniteltu lumiseikkailu johon saa käydä omalla ajalla tutustumassa:

Saarijärvellä Mansikkalan leikkipuiston ympäristössä pääset nauttimaan

talven riemuista erilaisten tehtävien parissa ajalla 25.1. - 28.2.2021.

Seurakunnan pulkkia / liukureita löytyy leikkipuistosta, mutta halutessasi voit ottaa myös oman mukaasi.

Palautathan srk:n pulkat / liukurit mäenlaskun jälkeen takaisin puistoon.

Talven riemusta ja lumiseikkailusta pääset nauttimaan Pylkönmäen koulun alueella

ja Kannonkosken seurakuntatalon pihapiirissä.

ajalla 25.1. - 28.2.2021.

​​​​​​Ota oma pulkka, liukuri tai muu laskuväline mukaasi.

Kiitos Taivaan Isä, lumisateesta.

Kiitos talven leikeistä ja niiden riemusta.

​​​​​​

​​​

​​​​

​​​​​​​​​​​