Viljapelto, pellon takana puita

Ruisleipäillat

Hengellistä ja ruumiillista ruisleipää tiistai-illoissa.

Ruisleipäilloissa tutustuaan Sanaan ja nautitaan yhdessä iltateetä ja ruisleipää.

Toiminta on avointa kaikille Raamatun sanomasta kiinnostuneille. Osallistujia on vauvasta ikäihmisiin ja vierailijoiden puheenvuorot käsittelevät aiheita taivaan ja maan väliltä. Syksyn kantavana teemana on Jeesus kohtaajana. Miten Jeesus kohtasi aikansa ihmiset? Miten Hän kohtaa meitä tänään?

Kahvit keitetään illan aluksi klo 18.00 ja siitä siirrymmen illan aiheen pureskeluun.

Syksyn 2018 Ruisleipäillat ja aiheet

Tiistaina
11.9. Heidi Pasanen - Jeesus siunaa lapsia

9.10. Mervi Sahinaho - Jeesus kohtaa minut!?

13.11. Seppo Hautalahti - Jeesus kohtaa ihmisen

11.12. Heidi Pasanen & Saara Savolainen - Jeesus kohtaa rukouksessa, Lönnebon rukoushelmet
(illan aikana tehdään jokaiselle oma rukoushelminauha ja syvennytään rukousnauhan rukouksiin ja sanomaan)

Mansikkaniemen pappilassa (Urheilutie 5, alapiha) tiistaisin klo 18.00 alkaen.
Olet lämpimästi tervetullut! Käy kerran, tai useammin, ota lapset mukaan tai hetki aikaa itsellesi Raamatun ääressä.

Leivottuja leipiä pöydällä
Seurakuntapastori (vs)