Kyyjärven kappeliseurakunta

Kyyjärven kappeliseurakunta on pieni mutta vireä seurakunta.

Haluamme kulkea ihmisten rinnalla elämän eri vaiheissa. Toiminnassamme onkin mukana kaikenikäisiä seurakuntalaisia. Vastuuta seurakunnallisesta työstä ovat historiamme aikana kantaneet paitsi työntekijät ja luottamushenkilöt, myös lukuisat vapaaehtoiset.

Seurakunnallamme on yhä sama ydintehtävä kuin toimintansa alussa: Herättää uskoa Kristukseen julistamalla puhtaasti evankeliumia ja jakamalla sakramentit Mestarinsa Jeesuksen opetuksen mukaisesti.

Kyyjärven kappeliseurakunta

Tuliharjuntie 19
43700 Kyyjärvi

Seurakuntapastori Tarja Sulkala
puh. 045 1291620
tarja.sulkala@evl.fi

Diakoni Riitta Kytölä
puh. 045 1291622
riitta.kytola@evl.fi

Työntekijät tavattavissa sopimuksen mukaan, ota rohkeasti yhteyttä!

Hautajaisiin liittyvät järjestelyt hoidetaan Saarijärven seurakunnan hautausmaatoimiston kautta, puh. 040-1534 794/Sari Tarvainen

Saarijärven seurakuntatoimistosta voi varata kappeliseurakuntien toimituksia, sillä koko alueella toimii yhteinen sähköinen varauskalenteri. Seurakuntatoimisto on avoinna ma-ti, to-pe klo 9-12, puh. 040-1534 736.

Virkatodistukset ja muut viralliset asiakirjat tilataan 1.7.2020 alkaen aluekeskusrekisteristä, jonka yhteystiedot löydät info- ja asiointi-sivulta.

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Kyyjärven kirkko