raamattuja kaiteella

Nuoret ja varhaisnuoret

Mansikkaniemen pappilassa tavataan!

Saarijärven seurakunnassa tehdään virkeää ja monipuolista nuorisotyötä niin alakouluikäisten kuin rippikouluikäisten parissa. Keskuspaikkana toimii Saarijärven seurakuntatalon läheisyydessä sijaitseva Mansikkaniemen pappila.

Erilaiset kerhot kokoavat alakouluikäisiä Mansikkaniemen pappilaan varhaisnuorten toimintaan. Nuorisotyönohjaajan Taijan voi tavata myös Herajärven koululla keskiviikkoisin Studio Välkyssä tai aamunavauksissa alakouluilla.

Yläkouluikäisiä ja sitä vanhempia nuoria nuorisotyö kutsuu avoimiin oviin maanantaisin Mansikkaniemen pappilaan. Perjantaisin on viikkotoimintamme kohokohta: nuorten ilta klo 17-21.30. Nuorisotyönohjaajan Maken voit tavata myös koulukahvilassa Keskuskoululla tiistaisin.

Rippikoulu ja isoskoulutus ovat iso osa seurakunnan nuorisotoimintaa. Rippikoulu kokoaa Saarijärvellä lähes koko 15-vuotiaiden ikäluokan vuosittain Mellikkaan, meidän omaan leirikeskukseemme.

Kasvatustyön tiimiä täydentää kasvatuksen pappi Heidi. Me kaikki kolme olemme nuorisotyössä Sinua varten niin iloissa kuin suruissa. Meitä voi seurata myös someissa @pappilanvaki (snäppi, insta)

Nuorisotilat kyltti