Leirikeskus ilmasta kuvattuna. Nuoria pihalla.

Nuoret ja varhaisnuoret

Mansikkaniemen pappilassa tavataan!

Saarijärven seurakunnassa tehdään virkeää ja monipuolista nuorisotyötä niin alakouluikäisten kuin rippikouluikäisten parissa. Keskuspaikkana toimii Saarijärven seurakuntatalon läheisyydessä sijaitseva Mansikkaniemen pappila.

Erilaiset kerhot kokoavat alakouluikäisiä Mansikkaniemen pappilaan varhaisnuorten toimintaan. Nuorisotyönohjaajan Saaran voi tavata myös Herajärven koululla tiistaisin Studio Välkyssä tai aamunavauksissa alakouluilla.

Yläkouluikäisiä ja sitä vanhempia nuoria nuorisotyö kutsuu Mansikkaniemen pappilaan. Perjantaisin on viikkotoimintamme kohokohta: nuorten ilta klo 14-20. Kivijärvellä ja Kannonkoskella kokoonnutaan nuorten iltapäiviin kerran kuussa, Tapahtumat-sivulta löydät päivämäärät.

Rippikoulu ja isostoiminta ovat iso osa seurakunnan nuorisotoimintaa. Rippikoulu kokoaa Saarijärvellä lähes koko 15-vuotiaiden ikäluokan vuosittain Mellikkaan, meidän omaan leirikeskukseemme.

Kasvatustyön tiimiä täydentää kasvatuksen pappi Heidi. Me kaikki kolme olemme nuorisotyössä Sinua varten niin iloissa kuin suruissa. Meitä voi seurata myös instassa @pappilanvaki 

Nuorisotilat kyltti

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja, varhaisnuoret