Tule mukaan Kannonkoskella!

Tervetuloa mukaan oman kappeliseurakunnan toimintaan! Tälle sivulle on koottu eri-ikäisille sopivia toimintamuotoja. Kannonkoskella on kerhotoimintaa niin lapsille kuin aikuisille, nuorten toimintaa ja isoskoulutusta. Jumalanpalvelus kokoaa kaikenikäiset yhteen Kannonkosken kauniiseen kirkkoon.

Tervetuloa mukaan!

Toimintaa aikuisille Kannonkoskella

Kannonkosken kappeliseurakunnassa saat olla, osallistua ja toimia.

Kannonkoskella on seurakunnallista toimintaa eri ikäisille. Saarijärven seurakunnan jäseninä kannonkoskiset voivat halutessaan osallistua myös emäseurakunnan järjestämään toimintaan, kuten leirille ja retkille. Seuraa ilmoittelua ja Tapahtumat-sivua!

Jumalanpalvelus

Kirkossa vietettävä jumalanpalvelus on seurakunnan keskeisin tilaisuus, jossa meitä palvellaan Jumalan sanalla ja sakramenteilla. Jumalanpalvelukset pidetään yleensä sunnuntaisin ja juhlapyhinä vuonna 2018 klo 10.
Jumalanpalveluksissa on paljon palvelutehtäviä myös seurakuntalaisille, kysy lisää Timo-papilta ja Mervi-suntiolta.

Seurakuntakerho

Seurakuntakerho on ikääntyville ihmisille suunnattu kerho. Se kokoontuu parittomien viikkojen keskiviikkoisin klo 12-14 POP-pankin kerhohuoneella.

Ohjelmassa on vierailijoita, yhteislaulua, kahvit ( 3e), arvontaa, pientä jumppaa ja retkiä. Kesällä tehdään pitempi retki. Kerhon vetäjänä toimii diakoni Mirja Salo. Tule mukaan mukavaan toimintaan!

Diakonia

Kannonkosken alueen diakoniatyö pitää sisällään mm. 2 kertaa vuodessa EU-ruokajakelun suoraan kirkosta, ystäväpalvelutoiminnan yhdessä SPRn kanssa, piirakkatalkootoiminnan, työpiiritoiminnan, hartaudet laitoksissa, näkövammaisten kokoontumiset, kotikäynnit, yksinasuvien ruokailut ja syntymäpäiväkäynnit ja yhteissyntymäpäivät ikäihmisille. Syksyisin järjestetään myös Ilonpäivä Ikäihmisille yhdessä muiden toimijoiden kanssa.

Diakoniatyössä on paljon paikkoja myös seurakuntalaisille, tervetuloa mukaan juuri sinua kiinnostavaan toimintaan!

Diakoni Mirja Salo päivystää Kannonkosken kirkolla parillisilla viikoilla maanantaisin klo 10-12.

Kannonkosken kirkkokuoro

Kannonkosken kirkkokuoro on mukana erityisesti jumalanpalveluksissa.

Kuorossa on eri-ikäisiä laulajia ja mukaan mahtuu myös uusia kuorolaulun ystäviä.

Kannonkosken kirkkuoro harjoittelee Kannonkosken koululla keskiviikko-iltaisin. Harjoituksissa on joka toinen viikko mukana kanttori.

Kuoronjohtajana toimii kanttori Sanna Linna.

Kappalainen
Kannonkosken kappeliseurakunta Kivijärven kappeliseurakunta