Seurakunnan toimistot Saarijärvellä

Seurakuntatoimisto ja hautausmaatoimisto palvelevat Saarijärvellä, Urheilutie 5, ma, ti ja to-pe klo 9-12. Keskiviikkoisin suljettu.
Puhelimeen vastataan vain aukioloaikoina. Puhelimet 040 1534 736 tai 040 1534 794. Seurakuntatoimistossa ja hautausmaatoimistossa saa asioida myös henkilökohtaisesti.

Saarijärven seurakunnan seurakuntatoimisto ja hautausmaatoimisto palvelevat 6.6. – 29.7.2022 välisenä aikana maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 9-12 välisenä aikana. Seurakuntatoimiston ja hautausmaatoimiston puhelimeen vastataan vain tuona aikana ja myös seurakuntatoimiston ovet ovat auki kyseisenä aikana.

Maanantaista 1.8. alkaen aukioloajat palaavat normaaliksi: ma-ti, to-pe klo 9-12.

Kokoontumisrajoitukset ovat poistuneet. Huolehdimme edelleen hyvästä yskimis- ja käsihygieniasta sekä riittävistä turvaväleistä kaikissa seurakuntamme tilaisuuksissa. Suosittelemme maskin käyttöä.

Jumalanpalvelukset Saarijärven kirkosta ovat kuunneltavissa Järviradion taajuudella 90,5 Saarijärven seurakunnan alueella ja nettiradion kautta kaikkialla maailmassa suorana lähetyksenä. Tapahtumat-sivulta löydät tilaisuuskohtaiset tiedot.

Seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa keskustelua varten. Ota rohkeasti yhteyttä!