Varhaisnuorisotyö

Varhaisnuorisotyötä tehdään alakouluikäisten parissa kouluilla, kerhoissa, leireillä ja erilaisissa tapahtumissa. Tervetuloa mukaan tutustumaan uusiin kavereihin!

Pöllöä porukkaa! Lasten koristelemia pöllöjä 10-synttäreiltä.

Tervetuloa kerhoon!

Youtubesta Pappilan Väki- kanavalta löytyy etäkokkikerho sekä askarteluvideoita. Käy tutustumassa ja laittamassa kanava tilaukseen :)

Varhaisnuorten kerhojen kevätkausi alkaa tammikuussa viikolla 3. Kerhoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, mutta kerhoon tullessa on tärkeää ilmoittaa työntekijälle kerholaisen huoltajan yhteystiedot.

Tiistaisin Olkkari 1.-6. -luokkalaisille

Mansikkaniemen pappilassa klo 14-16

Tiistaisin Ulkoleikkikerho 1.-6. -luokkalaisille

Yhtenäiskoulun pihalla klo 17.30-18.30

Torstaisin Toimintatorstai 4-6-luokkalaisille

Mansikkaniemen pappilassa klo 17.00-18.30

Olkkari 1.-6. -luokkalaisille Kannonkoskella

klo 15-17  seurakuntatalolla keskiviikkoina

10.3., 7.4. ja 5.5.

Olkkari 1.-6. -luokkalaisille Kivijärvellä

klo 15-17  seurakuntatalolla keskiviikkoina

17.3., 14.4. ja 12.5.

Pylkönmäen kerho 1.-6. -luokkalaisille

joka toinen torstai klo 15-17 seurakuntatalolla

Lisätietoja nuorisotyönohjaaja Saara Savolaiselta

saara.savolainen@evl.fi, p. 0408410213 (myös whatsapp)

Mellikan leirikappeli

Koululaisten seikkailuiltapäivä!

Hiihtolomaviikolla torstaina 4.3. klo 12-15 järjestetään koululaisten seikkailuiltapäivä Saarijärven seurakuntatalolla. Iltapäivässä puuhaillaan sisällä ja ulkona ja tarjolla on myös välipalaa. Iltapäivään voi ilmoittautua täältä ja mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumislinkki sulkeutuu maanantaina 1.3. klo 24. Siihen asti on siis aikaa ilmoittautua. Päivän aikana lapset jaetaan pienempiin ryhmiin, joissa kierretään erilaisia rasteja seurakuntatalon ja Mansikkaniemen pappilan ympäristössä. Varaa päivään mukaan säänmukaiset ulkovaatteet ja lämpimät villasukat/sisäkengät/tossut. Lisätietoja iltapäivästä antaa nuorisotyönohjaaja Saara Savolainen p. 040-8410213.

TERVETULOA!

Kouluilla tavataan!

Nuorisotyönohjaaja käy säännöllisesti alakouluilla. Jos tapaamme aamunavauksessa, välkällä tai oppitunnilla, niin voit tulla juttusille :)

Mansikkaniemen Pappila
Lasten ja nuorten toiminta tapahtuu enimmäkseen Mansikkaniemen Pappilassa.