Varhaisnuorisotyö

Varhaisnuorisotyötä tehdään alakouluikäisten parissa kouluilla, kerhoissa, leireillä ja erilaisissa tapahtumissa. Tervetuloa mukaan tutustumaan uusiin kavereihin!

Vaalea puurakennus, punainen katto. Etualalla koivu.
Mansikkaniemen Pappila

Tervetuloa koululaisten toimintaan!

Koululaisten kerhokausi on päättynyt ja jatkuu syksyllä. Syksyn kerhoista tiedotetaan elokuussa.

Kesäkuussa joka torstai on Saarijärvellä Mansikkaniemen pappilassa koululaisten toimintatorstai klo 12-15.

Siellä leikitään, pelaillaan, kokkaillaan, askarrellaan ja touhutaan yhdessä.

Youtubesta Pappilan Väki- kanavalta löytyy etäkokkikerho sekä askarteluvideoita. Käy tutustumassa ja laittamassa kanava tilaukseen :)

Lisätietoja nuorisotyönohjaaja Taija Heinäseltä

taija.heinanen@evl.fi p. 0408483174 (myös whatsapp)

Koululaisten toimintatorstai kesäkuussa
Koululaisten toimintatorstai

Tervetuloa koululaisten kesäleireille!

Seurakunta järjestää koululaisille kesällä 2024 leirejä seuraavasti:

1-3-lk 17.-18.6. 22e  LEIRI TÄYNNÄ

1-3-lk 19.-20.6. 22e

4-6-lk 1.-7.7. 27e  LEIRI TÄYNNÄ

Leirit järjestetään Saarijärvellä Mellikan leirikeskuksessa (sijaitsee Kolkanlahdessa).

Leirille ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.saarijarvenseurakunta.fi/tule-mukaan/ilmoittautuminen

Kouluilla tavataan!

Nuorisotyönohjaajat vierailevat säännöllisesti alakouluilla. Jos tapaamme aamunavauksessa, välkällä tai oppitunnilla, niin voit tulla juttusille :)