Varhaisnuorisotyö

Varhaisnuorisotyötä tehdään alakouluikäisten parissa kouluilla, kerhoissa, leireillä ja erilaisissa tapahtumissa. Tervetuloa mukaan tutustumaan uusiin kavereihin!

Pöllöä porukkaa! Lasten koristelemia pöllöjä 10-synttäreiltä.

Tervetuloa kerhoon!

Youtubesta Pappilan Väki- kanavalta löytyy etäkokkikerho sekä askarteluvideoita. Käy tutustumassa ja laittamassa kanava tilaukseen :)

Kerhot ovat päättyneet tältä keväältä, mutta palataan asiaan taas syksyllä koulujen alettua!

Lisätietoja nuorisotyönohjaaja Saara Savolaiselta

saara.savolainen@evl.fi, p. 0408410213 (myös whatsapp)

Mellikan leirikappeli

Koululaisten kesäleirit

Seurakunta järjestää kesällä juhannusviikolla kaksi leiriä alakouluikäisille lapsille seuraavasti:

21.-22.6. 1.-3. luokkalaisten leiri (hinta 20e/lapsi)

23.-25.6. 4.-6. luokkalaisten leiri (hinta 25e/lapsi)

Leirit pidetään Mellikan leirikeskuksessa (Muittarintie 1108, 43250 Kolkanlahti).

Leireille voi ilmoittautua seurakunnan nettisivuilta www.saarijarvenseurakunta.fi/tule-mukaan/ilmoittautuminen

Lisätietoja leiristä antaa nuorisotyönohjaaja Saara Savolainen, p. 040 8410213

Tervetuloa!

Kouluilla tavataan!

Nuorisotyönohjaaja käy säännöllisesti alakouluilla. Jos tapaamme aamunavauksessa, välkällä tai oppitunnilla, niin voit tulla juttusille :)

Mansikkaniemen Pappila
Lasten ja nuorten toiminta tapahtuu enimmäkseen Mansikkaniemen Pappilassa.