Varhaisnuorisotyö

Varhaisnuorisotyötä tehdään alakouluikäisten parissa kouluilla, kerhoissa, leireillä ja erilaisissa tapahtumissa. Tervetuloa mukaan tutustumaan uusiin kavereihin!

Pöllöä porukkaa! Lasten koristelemia pöllöjä 10-synttäreiltä.

Tervetuloa kerhoon!

Kesäkerho Mansikkaniemen pappilassa torstaisin klo 13-16.

Kerho kokoontuu kesän ajan joka torstai 7.6.-26.7.2018. Kesäkerho on tarkoitettu koululaisille (1-6lk).
Kerhossa puuhataan sisällä ja ulkona, askarrellaan, pelaillaan ja leikitään. Kerhonohjaajina toimivat seurakuntamme koulutetut isoset ja kerhonohjaajat. Kerhossa tarjotaan välipala. Kerho on ilmainen.

Lapsen tullessa kerhoon ensimmäisen kerran, pyydämme huoltajaa antamaan kerhoa varten puhelinnumeron sekä tiedot mahdollisista allergioista.

Kesällä leirille Mellikkaan!

Seurakunta järjestää alakoululaisille kolme yöleiriä kesäkuussa:

1-3-luokkalaliset 4.-5.6. leirin hinta 20€

1-3-luokkalaiset 6.-7.6. leirin hinta 20€

4-6-luokkalaiset 18.-20.6. leirin hinta 25€ (täynnä!)

Iloista leirikesää!

Tervetuloa!

Kouluilla tavataan!

Nuorisotyönohjaaja Taija käy säännöllisesti alakouluilla. Jos tapaamme aamunavauksessa, välkällä tai oppitunnilla, niin voit tulla juttusille :)