Tervetuloa Kannonkosken kappeliseurakuntaan!

1300 asukkaan Kannonkoskella toimii vireä kappeliseurakunta, joka toivottaa ihmiset tervetulleiksi elämän eri vaiheissa.

Kirkossa vietettävä jumalanpalvelus on seurakunnan keskeisin tilaisuus, jossa meitä palvellaan Jumalan sanalla ja sakramenteilla. Jumalanpalvelukset pidetään sunnuntaisin ja juhlapyhinä klo 10.

Kuukauden viimeisenä viikonloppuna ei Kannonkoskella ole kirkollisia toimituksia. Jumalanpalvelus Saarijärven kirkosta kuunneltavissa joka sunnuntai Järviradion taajuudelta 90,5 tai kotisivujen nettiradiosta.

Tervetuloa mukaan seurakuntakerhoon!

Videolla diakoni Mirja kertoo, miten syksyn toiminta käynnistyy.

Video seurakuntakerhojen alkamisesta (avautuu uuteen välilehteen Youtubessa)

Kannonkosken kappeliseurakunta

Kirkkotie 3
43300 Kannonkoski

Kappalainen Timo Kemppainen
p. 040-1834594
timo.kemppainen@evl.fi

Diakoni Mirja Salo päivystää Kannonkoskella maanantaisin klo 10-12.  Yhteydenotot puhelimitse 040-5201451 tai sähköpostilla mirja.salo@evl.fi

Hautajaisiin liittyvät järjestelyt hoidetaan Saarijärven seurakunnan hautausmaatoimiston kautta, puh. 040-1534 794/Sari Tarvainen

Saarijärven seurakuntatoimistosta voi varata kappeliseurakuntien toimituksia, sillä koko alueella toimii yhteinen sähköinen varauskalenteri. Seurakuntatoimisto on avoinna ma, ti, to, pe klo 9-12, puh. 040-1534 736. Virkatodistukset, sukuselvitykset ja muut viralliset asiakirjat tilataan 1.7.2020 alkaen aluekeskusrekisteristä, jonka yhteystiedot löydät info- ja asiointisivulta.

Yleisen terveydellisen tilanteen vaikutus seurakunnan toimintaan:

Jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa ja seurakunnan kokoavassa toiminnassa noudatetaan 1-2 metrin turvavälejä sekä hyvää yskimis- ja käsihygieniaa.

Jumalanpalvelus kuultavissa Järviradion ja netin kautta suorana lähetyksenä.

Seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa keskustelua varten. Ota rohkeasti yhteyttä!

Kirkkoherranvirastosta seurakuntatoimistoksi

Lapuan hiippakunnassa on otettu 1.1.2020 käyttöön keskusrekisteri. Tämä tarkoittaa sitä, että seurakuntien kirkkoherranvirastojen toiminta lakkaa, koska kirkkoherranviraston tehtävät siirtyvät keskusrekisterin vastuulle.

Tämä tarkoittaa muutoksia myös Saarijärven seurakunnassa. Kirkkoherranvirasto muuttuu seurakuntatoimistoksi. Samalla seurakuntatoimiston ja hautausmaatoimiston aukioloajat supistuvat.

1.7.2020 alkaen kaikki jäsenreksiteriin liittyvät tehtävät ovat siirtyneet aluerekisterin vastuulle. Lisätietoja aluerekisterin vaikutuksista ja uudet yhteystiedot löydät oheisesta uutisesta. Seurakuntatoimistossa tehdään edelleen varaukset tilojen käyttöön ja kirkollisiin toimituksiin, kuten kaste ja avioliittoon vihkiminen. Se myös vastaa lehtitiedottamisesta, joten lehteen haluttu materiaali voidaan edelleen toimittaa tuttuun osoitteeseen Urheilutie 5, seurakuntatoimistoon.

Haustausmaatoimiston toiminta säilyy ennallaan. Hautaan siunaamiseen, hautapaikkoihin ja muuhun hautausmaahallintoon liittyvät asiat hoidetaan Saarijärven hautausmaatoimistossa.

Seurakunta- ja hautausmaatoimistojen aukioloajat yhtenäistetään. Henkilöstöresurssien vuoksi aukioloajat supistuvat. Huomaathan, että myös puhelimeen vastataan vain toimistojen aukioloaikoina, ma-ti, to-pe klo 9-12.