Tervetuloa Kannonkosken kappeliseurakuntaan!

1300 asukkaan Kannonkoskella toimii vireä kappeliseurakunta, joka toivottaa ihmiset tervetulleiksi elämän eri vaiheissa.  

Kirkossa vietettävä jumalanpalvelus on seurakunnan keskeisin tilaisuus, jossa meitä palvellaan Jumalan sanalla ja sakramenteilla. Jumalanpalvelukset pidetään sunnuntaisin ja juhlapyhinä  pääsääntöisesti klo 10. Talvikauden ne pidetään Seurakuntatalossa.

Kuukauden viimeisenä viikonloppuna ei Kannonkoskella ole kirkollisia toimituksia. Jumalanpalvelus Saarijärven kirkosta kuunneltavissa joka sunnuntai Järviradion taajuudelta 90,5 tai kotisivujen nettiradiosta. 

Yhteystiedot

Kannonkosken kappeliseurakunta

Kirkkotie 3
43300 Kannonkoski

Kappalainen Timo Kemppainen
p. 040-1834594
timo.kemppainen@evl.fi

Diakoni Mirja Salo päivystää Kannonkoskella maanantaisin klo 10-12.  Yhteydenotot puhelimitse 040-5201451 tai sähköpostilla mirja.salo@evl.fi

Hautajaisiin liittyvät järjestelyt hoidetaan Saarijärven seurakunnan hautausmaatoimiston kautta, puh. 040-1534 794/Sari Tarvainen

Saarijärven seurakuntatoimistosta voi varata kappeliseurakuntien toimituksia, sillä koko alueella toimii yhteinen sähköinen varauskalenteri. Seurakuntatoimisto on avoinna ma, ti, to, pe klo 9-12, puh. 040-1534 736. Virkatodistukset, sukuselvitykset ja muut viralliset asiakirjat tilataan 1.7.2020 alkaen aluekeskusrekisteristä, jonka yhteystiedot löydät info- ja asiointisivulta.

Seurakunnan toimistot Saarijärvellä 

Seurakuntatoimisto ja hautausmaatoimisto palvelevat Saarijärvellä, Urheilutie 5, ma, ti ja to-pe klo 9-12. Keskiviikkoisin suljettu. 
Puhelimeen vastataan vain aukioloaikoina. Seurakuntatoimistossa ja hautausmaatoimistossa saa asioida myös henkilökohtaisesti. 

Seurakunnan toiminta 3.1.- 20.2.2022

Länsi- ja Sisä -Suomen aluehallintovirasto on asettanut Keski-Suomeen 3.1 - 20.2.2022 väliselle ajalle 20 hengen kokoontumisrajoituksen. Nopeasti ja voimakkaasti heikentyneessä epidemiatilanteessa Lapuan hiippakunnan tuomiokapituli kehottaa seurakuntia noudattamaan aluehallintoviraston määrittelemää enimmäisosallistujamäärää 20 henkilöä kaikessa toiminnassaan.

Tämä 20 hengen enimmäisosallistujamäärä koskee nyt myös jumalanpalveluksia, kirkollisia toimituksia ja kirkossa järjestettäviä tilaisuuksia. 

Osallistujamäärään ei lasketa virkansa puolesta jumalanpalveluksen tai toimituksen toteuttamiseen osallistuvia: pappi, kanttori, diakoni, suntio. Sekä jumalanpalveluksissa että kirkollisissa toimituksissa voidaan nostaa osallistujamäärää jonkin verran pastoraalisen harkinnan perusteella

Noudatamme turvavälejä sekä hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Suosittelemme vahvasti maskin käyttöä.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan tilaisuuksiin terveenä ja oireettomana. 

Jumalanpalvelukset Saarijärven kirkosta ovat kuunneltavissa Järviradion taajuudella 90,5 Saarijärven seurakunnan alueella ja nettiradion kautta kaikkialla maailmassa suorana lähetyksenä. Tapahtumat-sivulta löydät tilaisuuskohtaiset tiedot. 

 

Seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa keskustelua varten. Ota rohkeasti yhteyttä!