Tervetuloa Kannonkosken kappeliseurakuntaan!

1300 asukkaan Kannonkoskella toimii vireä kappeliseurakunta, joka toivottaa ihmiset tervetulleiksi elämän eri vaiheissa.

Kirkossa vietettävä jumalanpalvelus on seurakunnan keskeisin tilaisuus, jossa meitä palvellaan Jumalan sanalla ja sakramenteilla. Jumalanpalvelukset pidetään sunnuntaisin ja juhlapyhinä  pääsääntöisesti klo 10. Talvikauden ne pidetään Seurakuntatalossa.

Kuukauden viimeisenä viikonloppuna ei Kannonkoskella ole kirkollisia toimituksia. Jumalanpalvelus Saarijärven kirkosta kuunneltavissa joka sunnuntai Järviradion taajuudelta 90,5 tai kotisivujen nettiradiosta.

Kannonkosken kappeliseurakunta

Kirkkotie 3
43300 Kannonkoski

Kappalainen Timo Kemppainen
p. 040-1834594
timo.kemppainen@evl.fi

Diakoni Mirja Salo päivystää Kannonkoskella parittomilla viikoilla maanantaisin klo 10-12. Silloin voi tulla käymään ilman ajanvarausta. Yhteydenotot puhelimitse 040-5201451 tai sähköpostilla mirja.salo@evl.fi myös muina aikoina.

Hautajaisiin liittyvät järjestelyt hoidetaan Saarijärven seurakunnan hautausmaatoimiston kautta, puh. 040-1534 794/Sari Tarvainen

Saarijärven seurakuntatoimistosta voi varata kappeliseurakuntien toimituksia, sillä koko alueella toimii yhteinen sähköinen varauskalenteri. Seurakuntatoimisto on avoinna ma, ti, to, pe klo 9-12, puh. 040-1534 736. Virkatodistukset, sukuselvitykset ja muut viralliset asiakirjat tilataan 1.7.2020 alkaen aluekeskusrekisteristä, jonka yhteystiedot löydät info- ja asiointisivulta.

Seurakunnan toimistot Saarijärvellä

Seurakuntatoimisto ja hautausmaatoimisto palvelevat Saarijärvellä, Urheilutie 5, ma, ti ja to-pe klo 9-12. Keskiviikkoisin suljettu.
Puhelimeen vastataan vain aukioloaikoina. Puhelimet 040 1534 736 tai 040 1534 794. Seurakuntatoimistossa ja hautausmaatoimistossa saa asioida myös henkilökohtaisesti.

Saarijärven seurakunnan seurakuntatoimisto ja hautausmaatoimisto palvelevat 6.6. – 29.7.2022 välisenä aikana maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 9-12 välisenä aikana. Seurakuntatoimiston ja hautausmaatoimiston puhelimeen vastataan vain tuona aikana ja myös seurakuntatoimiston ovet ovat auki kyseisenä aikana.

Maanantaista 1.8. alkaen aukioloajat palaavat normaaliksi: ma-ti, to-pe klo 9-12.

Kokoontumisrajoitukset ovat poistuneet. Huolehdimme edelleen hyvästä yskimis- ja käsihygieniasta sekä riittävistä turvaväleistä kaikissa seurakuntamme tilaisuuksissa. Suosittelemme maskin käyttöä.

Jumalanpalvelukset Saarijärven kirkosta ovat kuunneltavissa Järviradion taajuudella 90,5 Saarijärven seurakunnan alueella ja nettiradion kautta kaikkialla maailmassa suorana lähetyksenä. Tapahtumat-sivulta löydät tilaisuuskohtaiset tiedot.

Seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa keskustelua varten. Ota rohkeasti yhteyttä!