Tervetuloa Kannonkosken kappeliseurakuntaan!

1300 asukkaan Kannonkoskella toimii vireä kappeliseurakunta, joka toivottaa ihmiset tervetulleiksi elämän eri vaiheissa.  

Kirkossa vietettävä jumalanpalvelus on seurakunnan keskeisin tilaisuus, jossa meitä palvellaan Jumalan sanalla ja sakramenteilla. Jumalanpalvelukset pidetään sunnuntaisin ja juhlapyhinä  pääsääntöisesti klo 10. 

Kuukauden viimeisenä viikonloppuna ei Kannonkoskella ole kirkollisia toimituksia. Jumalanpalvelus Saarijärven kirkosta kuunneltavissa joka sunnuntai Järviradion taajuudelta 90,5 tai kotisivujen nettiradiosta. 

Yhteystiedot

Kannonkosken kappeliseurakunta

Kirkkotie 3
43300 Kannonkoski

Kappalainen Timo Kemppainen
p. 040-1834594
timo.kemppainen@evl.fi

Diakoni Mirja Salo päivystää Kannonkoskella maanantaisin klo 10-12.  Yhteydenotot puhelimitse 040-5201451 tai sähköpostilla mirja.salo@evl.fi

Hautajaisiin liittyvät järjestelyt hoidetaan Saarijärven seurakunnan hautausmaatoimiston kautta, puh. 040-1534 794/Sari Tarvainen

Saarijärven seurakuntatoimistosta voi varata kappeliseurakuntien toimituksia, sillä koko alueella toimii yhteinen sähköinen varauskalenteri. Seurakuntatoimisto on avoinna ma, ti, to, pe klo 9-12, puh. 040-1534 736. Virkatodistukset, sukuselvitykset ja muut viralliset asiakirjat tilataan 1.7.2020 alkaen aluekeskusrekisteristä, jonka yhteystiedot löydät info- ja asiointisivulta.

Seurakunnan toimistot Saarijärvellä 

Seurakuntatoimisto ja hautausmaatoimisto palvelevat Saarijärvellä, Urheilutie 5, ma, ti ja to-pe klo 9-12. Keskiviikkoisin suljettu. 
Puhelimeen vastataan vain aukioloaikoina. Seurakuntatoimistossa ja hautausmaatoimistossa saa asioida myös henkilökohtaisesti. 

Yleisen terveydellisen tilanteen vaikutus seurakunnan toimintaan:

Sisätiloissa tulee edelleen noudattaa turvavälejä ja hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. 

Fyysistä kanssakäymistä, kuten kättelemistä ja halaamista, vältetään edelleen. Tervehdimme toisiamme muilla tavoilla! Olet lämpimästi tervetullut mukaan tilaisuuksiin terveenä ja oireettomana. 

Saarijärven ja Kivijärven kirkkoihin voidaan ottaa korkeintaan 250 henkilöä. Kannonkosken ja Pylkönmäen kirkkoihin 100 henkilöä. Seurakuntataloihin noin 50 henkilöä. 

Jumalanpalvelukset Saarijärven kirkosta ovat kuunneltavissa Järviradion taajuudella 90,5 Saarijärven seurakunnan alueella ja nettiradion kautta kaikkialla maailmassa suorana lähetyksenä. Tapahtumat-sivulta löydät tilaisuuskohtaiset tiedot. 

Seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa keskustelua varten. Ota rohkeasti yhteyttä!