Diakonia - rakkauden kaksoiskäskyn todeksi elämistä

Diakoniatyön tavoite on kulkea ihmisten rinnalla erilaisissa elämän haasteissa. Sana diakonia merkitsee palvelemista. Työn kulmakiviä ovat ihmisarvon kunnioitus, erilaisuuden hyväksyminen ja välittäminen.

Ota rohkeasti yhteyttä, kun sinulla on surua, ihmissuhdeongelmia, yksinäisyyttä, toimeentulovaikeuksia, ruoka-avun tarvetta, riippuvuusongelmia tai haluat keskusteluapua ja tarvitset tukea. Palvelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia.

Diakoniatyön päivystysaika on Saarijärvellä tiistaisin klo 9-12.
Käyntiosoite Urheilutie 5, kulku diakonia-toimistoon alapihan puolelta. Tarja Salminen p.040 537 7182 tarja.salminen@evl.fi

Diakoni on tavattavissa Pylkönmäen seurakuntatalolla keskiviikkoisin klo 10-12. Minna Autonen p. 040 7784 701 minna.autonen@evl.fi

Diakonipäivystys Kannonkoskella maanantaisin klo 10-12 ja Kivijärvellä keskiviikkoisin klo 10-11.30. mirja.salo@evl.fi Lomalla 22.6.-26.7.

Diakoniatyöntekijöidemme rinnalla toimii merkittävä vapaaehtoistoimijoiden joukko. Sinäkin voit olla yksi heistä. Mikäli olet kiinnostunut diakoniatyössä toimimisesta, ota yhteyttä oman alueesi diakoniatyöntekijään.

Urheilutie 5
43100 Saarijärvi