Isostoiminta

Isoskoulutuksesta olemme siirtyneet isostoiminnasta puhumiseen. Isostoiminta tarkoittaa kaikkea sitä nuoren seurakunnan toimintaa, missä isoset ovat näkyvillä ja mukana tekemässä. Useimmiten se tarkoittaa nuorten iltoja, mutta isosia voi nähdä myös jumalanpalveluksissa, riparitapahtumissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa.

Isonen, minustako? Miten?

 

Isostoimintaan ilmoittautuminen on auki nyt! Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!

Isoseksi pääseminen on aika yksinkertaista: syksyllä järjestetään Isostoiminnan starttipäivä ja vähän myöhemmin starttileiri, joiden aikana käydään läpi isosuutta, tutustutaan toisiin isosiin ja valmistaudutaan syksyn koitoksiin.

Syys-ja kevätkaudella isoset ovat mukana tapahtumien ja tilaisuuksien järjestelemisessä. Erityisesti isoset ovat järjestämässä nuorten iltoihin sisältöä - oli kyse sitten leikeistä, musiikista tai iltapalasta - kaiken takana on isonen. Isosuus on kuitenkin enemmän kuin nuorisotyönohjaajan apukäsinä olemista - isonen saa omalla paikallaan kasvaa, ottaa vastuuta seurakuntansa toiminnasta ja olla kanssakulkijana rippikoululaisille. Isosia luotsaa johtajaisoset, jotka toimivat vertaistukena ja -johtajina kollegoilleen.

Toukokuussa järjestetään toinen isosleiri, joka kääntää katseet jo kesän leireille. Siellä käydään läpi leirikeskuksen käyttö, ryhmäydytään samoille leireille tulevien isosten kanssa ja hiotaan niitä taitoja joita syksyn ja kevään aikana on kartutettu.

Isosuus on ennen kaikkea matka, jonka aikana nuori tutustuu itseensä, kasvaa kristittynä ja seurakuntalaisena, oppii valtavasti uusia taitoja ja saa olla rakentamassa yhteistä hyvää.

Tule mukaan!

 

Mitä kuuluu isostoimintaan?

 

ISOSET PUUHAILEVAT MUKANA NUORTENILLOISSA

Isostoiminnan tärkeänä osana ovat vastuutehtävät nuortenilloissa. Siellä isoset vastaavat iltapalasta, ohjelman leikeistä ja lauluista sekä iltahartaudesta. 

 

TULEVAT ISOSJUTUT

Isospäivä Saarijärven seurakuntatalolla 1.4. klo 11-15.

Isoskoulutusleiri Mellikassa 28.-30.4.

Halli Galli-pelin pelaamista.
Halli Galli kuuluu keskeisenä osana isostoimintaa :D