Isostoiminta

Isoskoulutuksesta olemme siirtyneet isostoiminnasta puhumiseen. Isostoiminta tarkoittaa kaikkea sitä nuoren seurakunnan toimintaa, missä isoset ovat näkyvillä ja mukana tekemässä. Useimmiten se tarkoittaa nuorten iltoja, mutta isosia voi nähdä myös jumalanpalveluksissa, riparitapahtumissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa.

Isonen, minustako? Miten?

Isoseksi pääseminen on aika yksinkertaista: syksyllä järjestetään Isostoiminnan starttileiri, jonka aikana käydään läpi isosuutta, tutustutaan toisiin isosiin ja valmistaudutaan syksyn koitoksiin.

Syys-ja kevätkaudella isoset ovat mukana tapahtumien ja tilaisuuksien järjestelemisessä. Erityisesti isoset ovat järjestämässä nuorten iltoihin sisältöä - oli kyse sitten leikeistä, musiikista tai iltapalasta - kaiken takana on isonen. Isosuus on kuitenkin enemmän kuin nuorisotyönohjaajan apukäsinä olemista - isonen saa omalla paikallaan kasvaa, ottaa vastuuta seurakuntansa toiminnasta ja olla kanssakulkijana rippikoululaisille. Isosia luotsaa johtajaisoset, jotka toimivat vertaistukena ja -johtajina kollegoilleen.

Toukokuussa järjestetään toinen isosleiri, joka kääntää katseet jo kesän leireille. Siellä käydään läpi leirikeskuksen käyttö, ryhmäydytään samoille leireille tulevien isosten kanssa ja hiotaan niitä taitoja joita syksyn ja kevään aikana on kartutettu.

Isosuus on ennen kaikkea matka, jonka aikana nuori tutustuu itseensä, kasvaa kristittynä ja seurakuntalaisena, oppii valtavasti uusia taitoja ja saa olla rakentamassa yhteistä hyvää.

Tule mukaan!

Mitä kuuluu isostoimintaan?

ISOSTOIMINTAAN ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI!

Haluatko olla osa jotain suurempaa? Haluatko kuulua upeaan porukkaan, jolla on selvä tehtävä? Haluatko oppia lisää itsestäsi, ryhmän ohjaamisesta, toisesta ihmisestä, Jumalasta ja siitä, mikä on loppu nyt (vastaus:mäntysuopa). Jos vastaus on kyllä, täytä alla olevan linkin takaa aukeava lomake ja hyppää mukaan upeaan Saarijärven seurakunnan isosporukkaan!

Ilmoittautumiset täältä! Samalla lomakkeella ilmoittaudut mukaan isosleirille, joka pidetään 8.-10.10 Mellikassa. Leiri toimii peruskurssina isoshommiin, joten kannattaa raivata kalenteri tyhjäksi siitä kohtaa.

Halli Galli-pelin pelaamista.
Halli Galli kuuluu keskeisenä osana isostoimintaa :D