Ilmoittaudu mukaan retkille ja leireille

Saarijärven seurakunnassa on tarjolla monenlaista ryhmätoimintaa. Säännöllisesti kokoontuvien ryhmien lisäksi järjestämme leirejä ja retkiä. Tällä sivulla näet avoinna olevat ilmoittautumiset ja linkin kautta voit ilmoittautua retkille tai leireille.

Ilmoittautumislomakkeet ja -ohjeet

Rippikouluun ilmoittautuminen

Rippikouluihin 2021 yleinen hakuaika on päättynyt. Mikäli ilmoittautuminen on jäänyt tekemättä, ota yhteyttä nuorisotyönohjaaja Marko Savolaiseen (p.040 8483 174 / marko.savolainen@evl.fi)

Varhaisnuoret

Varhaisnuorten (1-6.luokkalaiset) kerhot alkavat viikolla 38. Tarjoamme Puuhakerhoa 1-3.luokkalaisille tiistaisin klo 14.30-16 ja Askartelukerhoa 4-6.luokkalaisille torstaisin klo 17-18.30. Voit ilmoittautua kerhoihin tästä linkistä.

Aikuisrippikoulu keväällä 2021

Jäiko ripari nuorena käymättä? Siintääkö edessä kirkkohäät tai kummin tehtävä? Kiinnostaako keskustelu kristunuskosta tai onko kirkkoon liittyminen muuten tullut elämässä ajankohtaiseksi asiaksi?

Jos vastasit kyllä, on sinulla nyt mahdollisuus tehdä haaveista totta. Oma rippikouluryhmä aikuisille (18v -) aloittaa 27.1.2021 klo 16 Mansikkaniemen pappilassa (Urhielutie 5). Kevään aikana tapaamme 5 kertaa ja lisäksi käytämme Aikuisrippikoulu-sivustoa keskustelu- ja tehtäväalustana. Vaikka et pääsisi mukaan ensimmäiseen tapaamiseen, olet silti tullut mukaan joukkoon!

Ryhmää ohjaa kappalainen Heidi Pasanen, 040 760 3480 / heidi.pasanen@evl.fi

Ilmoittautumaan pääset linkistä aukeavalla lomakkeella. Lomake on auki 6.1.-7.2.2021.

Löydä oma ryhmäsi

Säännöllinen ryhmätoiminta

Perhekerhot    Päiväkerhot

Varkkareiden kerhot   Nuorten illat

Seurakunnan kuorot    Ryhmätoimintaa aikuisille

Joko olet tykännyt sivustamme Facebookissa?