Ilmoittaudu mukaan retkille ja leireille

Saarijärven seurakunnassa on tarjolla monenlaista ryhmätoimintaa. Säännöllisesti kokoontuvien ryhmien lisäksi järjestämme leirejä ja retkiä. Tällä sivulla näet avoinna olevat ilmoittautumiset ja linkin kautta voit ilmoittautua retkille tai leireille.

Seurakuntamatka Tukholmaan Santa Clara:an ja suomalaiseen seurakuntaan 20.10-23.10.2019!  Sitovat matkalle ilmoittautumiset ke 10.7 mennessä. Sähköpostilla saarijarvi@evl.fi ja puhelimitse kirkkoherranvirasto 040 1534 736.
Tukholman matkalle lähtijän on ilmoitettava: Nimi, syntymäaika (ppkkvv) sekä kansalaisuus, laskutusosoite, puhelinnumero ja sähköposti sekä huonejako (huonetoveri eli kenen kanssa jaat huoneen). Lisätietoja linkki matkaesite! Esite kotisivuilla!

Löydä oma ryhmäsi

Säännöllinen ryhmätoiminta, ei erillistä ilmoittautumista.

Perhekerhot    Päiväkerhot

Varkkareiden kerhot   Nuorten illat

Seurakunnan kuorot    Ryhmätoimintaa aikuisille

Ilmoittautumislomakkeet ja -ohjeet

Päiväkerhot 2019-2020 - ilmoittautuminen alkaa elokuussa

Hääyö Mellikan leirikappelissa 12.10.2019
Tapahtuman sivuille

Voit seurata meitä Instagramissa

@saarijarvensrk

Joko olet tykännyt sivustamme Facebookissa?