Ilmoittaudu mukaan retkille ja leireille

Saarijärven seurakunnassa on tarjolla monenlaista ryhmätoimintaa. Säännöllisesti kokoontuvien ryhmien lisäksi järjestämme leirejä ja retkiä. Tällä sivulla näet avoinna olevat ilmoittautumiset ja linkin kautta voit ilmoittautua retkille tai leireille.

Ilmoittautumislomakkeet ja -ohjeet

Kesätoimintaa alakouluikäisille!

Alakoululaisten kesäkerho kokoontuu Mansikkaniemen pappilassa kesä-heinäkuussa tiistaisin klo 14-16.
Ilmoittautuminen kerhoon tästä.

Alakoululaisten leiripäivät pidetään Mellikassa seuraavanlaisesti: 16.7. 1-3-luokkalaisille ja 17.7. 4-6-luokkalaisille.
Ilmoittaudu tästä.

Kesätoimintaa lapsille ja perheille!

Kesäkuussa perhepäivät Saarijärvellä ja heinäkuussa pikkulasten leiripäivät kappeliseurakunnissa. Perhepäivät ja leiripäivät ovat maksottomia ja niissä on tarjolla retkieväät tai lounas. Ilmoittautuminen vaaditaan kokoontumisrajoitusten vuoksi ja ruokailun järjestämiseksi. Muistathan siis myös ilmoittaa, jos joudut perumaan osallistumisen!

Perhepäivät Kusiaismäessä ke 10.6. klo 10-14 ja to 11.6. klo 17-19. Tarjolla eväsretkiruokailu. Perhepäivät ovat maksuttomia.
Ilmoittautuminen pe 5.6. mennessä numeroon 040 586 6981/Päivi Hirvensalo

Perhepäivä Runebergin puistossa to 18.6. klo 10-14. Tarjolla on keittolounas. Päivä on maksuton.
Ilmoittautuminen pe 12.6. mennessä numeroon 0400 272 244/Riina Anttila

Päiväleirit 3-6-vuotiaille kappeliseurakunnissa
27.7. klo 10-14 Pylkönmäen seurakuntatalolla
28.7. klo 10-14 Kivijärven seurakuntatalolla
29.7. klo 10-14 Kannonkosken seurakuntatalolla

Leiripäivät ovat maksuttomia. Tarjolla lounas.
Ilmoittautuminen puhelinnumeroon 040 527 4763/Taija Kauppinen (palaa töihin 22.6.)

Nuorten leiriviikonloppu Mellikassa 18.-19.7

Tule mukaan viettämään leppoisa viikonloppu iki-ihanassa Mellikassa. Ilmoittaudu täältä! Leiri on suunnattu yläkouluikäisille ja siitä ylöspäin.

Löydä oma ryhmäsi

Säännöllinen ryhmätoiminta

Perhekerhot    Päiväkerhot

Varkkareiden kerhot   Nuorten illat

Seurakunnan kuorot    Ryhmätoimintaa aikuisille

Joko olet tykännyt sivustamme Facebookissa?