Ilmoittaudu mukaan retkille ja leireille

Saarijärven seurakunnassa on tarjolla monenlaista ryhmätoimintaa. Säännöllisesti kokoontuvien ryhmien lisäksi järjestämme leirejä ja retkiä. Tällä sivulla näet avoinna olevat ilmoittautumiset ja linkin kautta voit ilmoittautua retkille tai leireille.

Ilmoittautumislomakkeet ja -ohjeet

Koululaisten kesäleirit Mellikassa

21.-22.6. 1.-3. luokkalaisten leiri (alkaa ma klo 9.00, päättyy ti klo 14.00) LEIRI ON TÄYNNÄ!

23.6.-25.6. 4.-6. luokkalaisten leiri (alkaa ke klo 9.00, päättyy pe kl 12.00)

Leirin hinta on yhden yön leiristä 20e/lapsi, kahden yön leiristä 25e/lapsi. Hinta sisältää majoituksen, ruokailut ja leirillä tarvittavat materiaalit.

Ilmoittautua voi täältä viimeistään 11.6. Lisätietoja leiristä antaa Saara Savolainen p. 0408410213.

Rippikouluun ilmoittautuminen

Rippikouluihin 2021 yleinen hakuaika on päättynyt. Mikäli ilmoittautuminen on jäänyt tekemättä, ota yhteyttä nuorisotyönohjaaja Marko Savolaiseen (p.040 8483 174 / marko.savolainen@evl.fi)

Löydä oma ryhmäsi

Säännöllinen ryhmätoiminta

Perhekerhot    Päiväkerhot

Varkkareiden kerhot   Nuorten illat

Seurakunnan kuorot    Ryhmätoimintaa aikuisille

Joko olet tykännyt sivustamme Facebookissa?