Ilmoittaudu mukaan retkille ja leireille

Saarijärven seurakunnassa on tarjolla monenlaista ryhmätoimintaa. Säännöllisesti kokoontuvien ryhmien lisäksi järjestämme leirejä ja retkiä. Tällä sivulla näet avoinna olevat ilmoittautumiset ja linkin kautta voit ilmoittautua retkille tai leireille.

Ilmoittautumislomakkeet ja -ohjeet

tästä

Varhaisnuorten kesän leiripäivien ilmoittautuminen alkaa 9.5.2022. Ilmoittaudu tästä.

Leiripäivät järjestetään kappeliseurakunnissa.

Löydä oma ryhmäsi

Säännöllinen ryhmätoiminta

Perhekerhot    Päiväkerhot

Varkkareiden kerhot   Nuorten illat

Seurakunnan kuorot    Ryhmätoimintaa aikuisille

Hiljaisuuden retriitti

pe 22.4. klo 18.00 – su 24.4. klo 16.00

Äänekosken seurakunnan leirikeskus Laajaniemi. Liimattalantie 575 B

Ilmoittautuminen alkaa 01.03.2022 08.00

Hiljaisuuden retriitti lepoa arjen suorittamisesta etsiville Keiteleen rannalla.

Retriitti järjestetään yhteistyössä Äänekosken seurakunnan kanssa. Retriitti on tarkoitettu ensimmäistä kertaa hiljaisuuden retriittin osallistuville ja aikaisemmin retriitteihin osallistuneille henkilöille.

Vietetään yhdessä viikonloppu hiljaisuudessa rukoillen ja viettäen sunnuntaina messua Keitele-järven rannalla Laajaniemen leirikeskuksessa. Osoite Liimattalantie 575 B

Ilmoittautuminen 8.4 mennessä ilmoittautumislinkin kautta. Retriitin hinta 60 euroa täysihoidolla sisältäen mahdollisuuden saunomiseen. Yöpyminen yhden hengen huoneissa. Omat liinavaattet ja pyyhe mukaan.

Mukaan mahtuu ensimmäiset 10 ilmoittautunutta. Osallistujille lähetetään ajo-ohjeet ja retriitin päiväohjelma postitse ilmoittautumisen jälkeen.

Ohjaajina Olli-Pekka Kaukometsä, Katri Vuojus, Jaana Muurikainen.

Ilmoittautuminen linkin kautta

Joko olet tykännyt sivustamme Facebookissa?