Tervetuloa Kivijärven kappeliseurakuntaan!

Kivijärven kappeliseurakunta palvelee 1100 paikkakuntalaisia eri elämänvaiheissa.

Kirkossa vietettävä jumalanpalvelus on seurakunnan keskeisin tilaisuus, jossa meitä palvellaan Jumalan sanalla ja sakramenteilla. Jumalanpalvelukset ovat sunnuntaisin ja juhlapyhinä klo 14.

Muita tilaisuuksia ovat seurat, hartaushetket, lasten kerhot ja erilaiset tapahtumat. Tilaisuuksia pidetään myös kyläkunnilla.

Seurakuntatyölle Kivijärven alueella on leimallista herätysliikkeiden näkyvä vaikutus. Vanhoillislestadiolaisella Kivijärven Rauhanyhdistyksellä on oma toimitalo kirkonkylällä.

Kivijärven kappeliseurakunta

Keskustie 23,
43800 Kivijärvi

Kappalainen Timo Kemppainen
puh. 040-1834594
timo.kemppainen@evl.fi

Diakoni Mirja Salo päivystää Kivijärvellä parillisilla viikoilla keskiviikkona klo 10-11.30. Voit myös sopia kotikäynneistä muina aikoina p. 040-520 1451 tai sähköpostilla mirja.salo@evl.fi.

Hautajaisiin liittyvät järjestelyt hoidetaan Saarijärven seurakunnan hautausmaatoimiston kautta, puh. 040-1534 794/Sari Tarvainen

Saarijärven kirkkoherranvirastossa voi varata kappeliseurakuntien toimituksia, sillä koko alueella toimii yhteinen sähköinen varauskalenteri. Virkatodistukset, sukuselvitykset ja muut viralliset asiakirjat tilataan Saarijärven kirkkoherranvirastosta. Saarijärven kirkkoherranvirasto on auki joka päivä klo 8-14, puh. 040-1534 736.