Päiväkerhot

Päiväkerho on seurakunnan varhaiskasvatusta 3-5-vuotiaille. Päiväkerhon perustana on kristillinen ihmiskäsitys ja tärkeimpänä tehtävänä on olla tukemassa kotien kristillistä kasvatusta.

Kerho on pienelle lapselle turvallinen paikka tutustua muihin lapsiin ja opetella toimimaan ryhmässä. Päiväkerhossa opitaan kiitollisuutta, arvostamaan itseään ja kunnioittamaan toisia. Päiväkerho tukee myös lapsen kasvua ja kehitystä kokonaisvaltaisesti. Kerhossa hiljennytään alttarin ääressä, lauletaan, leikitään, askarrellaan, liikutaan, ulkoillaan, ihmetellään elämää ja syödään omia eväitä.

Heittäydy KESÄÄN!

Mistä lapsuuden kesässä on oikein kysymys?

Miksi ne ovat niin kaihottuja? Ja miten ihmessä ne ovat niin pitkiä?

Jokainen päivä on koko elämä.

Aika Suvivirrestä syksyyn pitää sisällään monta seikkailua:

majan rakennus, polkupyöretki mummolaan, kumivenesoutelu,

yö teltassa ja päivä heinäpellolla.

Ota askel takaisin lapsuuden kesään! Heittäydy riippumattoon.

Iloisia ja leppoisia kesäpäiviä kaikille perheille! Nähdään taas elokuussa.

Toivottavat: Taija, Päivi ja Riina

Kerhokauden 2021-2022 päiväkerhoihin ilmoittautuminen alkaa 2.8.2021 ja päättyy 13.8.2021.

Kerhopaikkaa voi hakea vuosina 2016, 2017 ja 2018 syntyneille lapsille.

Päiväkerhoon ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella, jonka löydät elokuussa tältä sivulta.

Päiväkerhot aloittavat toimintansa viikolla 34, eli maanantaina 23.8.2021 alkavalla viikolla.     ​​​​​​

​​​​​​​​​Vapaita kerhopaikkoja voi tiedustella: Taija Kauppinen / 040-5277463 / taija.kauppinen@evl.fi

Päiväkerhot ovat maksullista, mutta edullista toimintaa.

Kerhomaksu 15€/kausi/seurakunnan jäsen
Kerhomaksu 30€/kausi/ei-seurakunnan jäsen (lapsi ei ole seurakunnan jäsen)
Sisarusalennus on 5€/lapsi

Lapset ovat Jumalan ihania helmiä, käsiimme ja syliimme sekä sydämillemme annettuja aarteita.

Soivat iloisesti kirkon kellot
pim-pam-pom