Päiväkerhot

Päiväkerho on seurakunnan varhaiskasvatusta 3-5-vuotiaille. Päiväkerhon perustana on kristillinen ihmiskäsitys ja tärkeimpänä tehtävänä on olla tukemassa kotien kristillistä kasvatusta.

Aurinko nenää kutittaa ja ihana kesä tulla saa!  Kiitos kaikille kerholaisille yhteisistä hetkistä.

Kerho on pienelle lapselle turvallinen paikka tutustua muihin lapsiin ja opetella toimimaan ryhmässä.

Päiväkerhossa opitaan kiitollisuutta, arvostamaan itseään ja kunnioittamaan toisia.

Päiväkerho tukee myös lapsen kasvua ja kehitystä kokonaisvaltaisesti.

Kerhossa hiljennytään alttarin ääressä, lauletaan, leikitään, askarrellaan, liikutaan, ulkoillaan, ihmetellään elämää ja syödään omia eväitä.

​​Päiväkerhot ovat maksullista, mutta edullista toimintaa.

Kerhomaksu 15€/kausi/seurakunnan jäsen
Kerhomaksu 30€/kausi/ei-seurakunnan jäsen (lapsi ei ole seurakunnan jäsen)
Sisarusalennus on 5€/lapsi

Päiväkerhoilmoittautuminen kaudelle 2022-2023 alkaa 1.8.2022 klo 8.

Ilmoittautua voi sähköisellä lomakkeella, joka on auki 1.8.-14.8.2022. Lomakkeella ilmoittaudutaan koko seurakunnan alueen kerhoihin. Kerhojen tarkat kokoontumisajankohdat tiedotetaan ilmoittautuneille elokuussa, kun ryhmien toteutuminen on tiedossa.

Lapset ovat Jumalan ihania helmiä, käsiimme ja syliimme sekä sydämillemme annettuja aarteita.

Lapsia leikkimässä värikkään varjon kanssa

Soivat iloisesti kirkon kellot
pim-pam-pom