Seurakuntatoimisto

Avoinna ma-ti ja to-pe klo 9-12, suljettu keskiviikkoisin
Urheilutie 5
43100 Saarijärvi
puh 040-1534 736

Seurakuntatoimistossa sovitaan kasteen ja vihkimisen järjestelyistä ja varataan pappi toimituksia varten. Palvelemme koko seurakunnan aluetta.

Tilavaraukset hoituvat myös näppärimmin seurakuntatoimiston kautta, oli kyseessä sitten yksittäisen tilaisuuden järjestämisestä tai liikuntasalivuoron varaamisesta. Tilavuokrauksesta löydät lisätietoja ja hinnaston täältä sivulta.

Seurakuntatoimiston vastuulla on lisäksi seurakunnallinen  tiedottaminen.

 

Seurakunnan toimistot Saarijärvellä 

Seurakuntatoimisto ja hautausmaatoimisto palvelevat Saarijärvellä, Urheilutie 5, ma, ti ja to-pe klo 9-12. Keskiviikkoisin suljettu. 
Puhelimeen vastataan vain aukioloaikoina. Seurakuntatoimistossa ja hautausmaatoimistossa saa asioida myös henkilökohtaisesti. 

Seurakunnan toiminta 3.1.- 20.2.2022

Länsi- ja Sisä -Suomen aluehallintovirasto on asettanut Keski-Suomeen 3.1 - 20.2.2022 väliselle ajalle 20 hengen kokoontumisrajoituksen. Nopeasti ja voimakkaasti heikentyneessä epidemiatilanteessa Lapuan hiippakunnan tuomiokapituli kehottaa seurakuntia noudattamaan aluehallintoviraston määrittelemää enimmäisosallistujamäärää 20 henkilöä kaikessa toiminnassaan.

Tämä 20 hengen enimmäisosallistujamäärä koskee nyt myös jumalanpalveluksia, kirkollisia toimituksia ja kirkossa järjestettäviä tilaisuuksia. 

Osallistujamäärään ei lasketa virkansa puolesta jumalanpalveluksen tai toimituksen toteuttamiseen osallistuvia: pappi, kanttori, diakoni, suntio. Sekä jumalanpalveluksissa että kirkollisissa toimituksissa voidaan nostaa osallistujamäärää jonkin verran pastoraalisen harkinnan perusteella

Noudatamme turvavälejä sekä hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Suosittelemme vahvasti maskin käyttöä.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan tilaisuuksiin terveenä ja oireettomana. 

Jumalanpalvelukset Saarijärven kirkosta ovat kuunneltavissa Järviradion taajuudella 90,5 Saarijärven seurakunnan alueella ja nettiradion kautta kaikkialla maailmassa suorana lähetyksenä. Tapahtumat-sivulta löydät tilaisuuskohtaiset tiedot. 

 

Seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa keskustelua varten. Ota rohkeasti yhteyttä!