Seurakuntatoimisto

Kesäajan 14.6.-27.8. avoinna ma-ti ja to klo 9-12, suljettu ke ja pe
Urheilutie 5
43100 Saarijärvi
puh 040-1534 736

Seurakuntatoimistossa sovitaan kasteen ja vihkimisen järjestelyistä ja varataan pappi toimituksia varten.

Tilavaraukset hoituvat myös näppärimmin seurakuntatoimiston kautta, oli kyseessä sitten yksittäisen tilaisuuden järjestämisestä tai liikuntasalivuoron varaamisesta. Tilavuokrauksesta löydät lisätietoja ja hinnaston täältä sivulta.

Seurakuntatoimiston vastuulla on lisäksi seurakunnallinen  tiedottaminen.

 

Seurakunnan toimistot palvelevat kesäaukioloajoin 14.6.-29.8.2021

Seurakuntatoimisto ja hautausmaatoimisto palvelevat kesäaikaan ma, ti ja to klo 9-12. Keskiviikkoisin ja perjantaisin suljettu. 
Puhelimeen vastataan vain aukioloaikoina. Seurakuntatoimistossa ja hautausmaatoimistossa saa asioida myös henkilökohtaisesti. 

 

Yleisen terveydellisen tilanteen vaikutus seurakunnan toimintaan:

Aluehallintovirasto on 28.5.2021 todennut, että Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueella sijaitsevat kunnat ovat koronaepidemian perustasolla. Tämän vuoksi aluehallintovirasto ei tee niille enää päätöstä kokoontumisrajoituksista. 

Sisätiloissa tulee edelleen noudattaa 2 metrin turvavälejä ja hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Tämän vuoksi kokoontumisia sisätiloissa joudutaan rajoittamaan turvallisuusnäkökohdat huomioiden.

Saarijärven ja Kivijärven kirkkoihin voidaan ottaa korkeintaan 250 henkilöä. Kannonkosken ja Pylkönmäen kirkkoihin 100 henkilöä. Seurakuntataloihin noin 50 henkilöä. Joudumme edelleen rajoittamaan konfirmaatiomessuihin kutsuttavien vieraiden määrää, vaikka muu jumalanpalveluselämä on vapautunut. 

Fyysistä kanssakäymistä, kuten kättelemistä ja halaamista, vältetään edelleen. Tervehdimme toisiamme muilla tavoilla! Olet lämpimästi tervetullut mukaan tilaisuuksiin terveenä ja oireettomana. 

Jumalanpalvelukset Saarijärven kirkosta ovat kuunneltavissa Järviradion taajuudella 90,5 Saarijärven seurakunnan alueella ja nettiradion kautta kaikkialla maailmassa suorana lähetyksenä. Tapahtumat-sivulta löydät tilaisuuskohtaiset tiedot. 

Seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa keskustelua varten. Ota rohkeasti yhteyttä!