Seurakuntatoimisto

Urheilutie 5
43100 Saarijärvi
puh 040-1534 736

Seurakuntatoimistossa sovitaan kasteen ja vihkimisen järjestelyistä ja varataan pappi toimituksia varten.

Tilavaraukset hoituvat myös näppärimmin seurakuntatoimiston kautta, oli kyseessä sitten yksittäisen tilaisuuden järjestämisestä tai liikuntasalivuoron varaamisesta. Tilavuokrauksesta löydät lisätietoja ja hinnaston täältä sivulta.

Seurakuntatoimiston vastuulla on lisäksi seurakunnallinen  tiedottaminen.

Seurakunnan toimistot Saarijärvellä

Seurakuntatoimisto ja hautausmaatoimisto palvelevat Saarijärvellä, Urheilutie 5, ma, ti ja to-pe klo 9-12. Keskiviikkoisin suljettu.
Puhelimeen vastataan vain aukioloaikoina. Seurakuntatoimistossa ja hautausmaatoimistossa saa asioida myös henkilökohtaisesti.

Tervetuloa seurakuntaan!

Noudatamme edelleen turvavälejä sekä hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Suosittelemme maskin käyttöä.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan tilaisuuksiin terveenä ja oireettomana.

Jumalanpalvelukset Saarijärven kirkosta ovat kuunneltavissa Järviradion taajuudella 90,5 Saarijärven seurakunnan alueella ja nettiradion kautta kaikkialla maailmassa suorana lähetyksenä. Tapahtumat-sivulta löydät tilaisuuskohtaiset tiedot.

Seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa keskustelua varten. Ota rohkeasti yhteyttä!