Nuorisotyö

Saarijärven seurakunnan nuorisotyö tarjoaa viikkotoimintaa, leirejä, retkiä ja tapahtumia yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Koska Saarijärven seurakunnan nuorisotyö on melkoinen sanahirviö, usein puhutaan Pappilan Väestä - vaikka nuoret olisivat Kannonkoskelta tai Pylkönmäeltä.

Tervetuloa mukaan!

Seurakunnan nuorisotyö on kaikkia nuoriamme varten olemassa. Rippikoulu ja isostoiminta kulkevat nuorisotyön kanssa käsi kädessä ja usein lomittainkin.

Nuorisotyön keskeinen tavoite on tarjota toimintaa kaikissa kappeliseurakunnissa ja toimia myös yhteistyössä muiden nuorisotyön toimijoiden kanssa. Tämä näkyy muun muassa Yhtenäiskoululla järjestettävän koulukahvilan, tapahtumien ja erilaisten kouluyhteistyömuotojen kautta.

Tänä syksynä on perustettu myös Nuorten Vaikuttajaryhmä (työnimi on Vaikku, work in progress) eli muutamasta nuoresta koostuva porukka, joiden tehtävän on yhdessä meidän nuorisotyönohjaajien kanssa miettiä nuorisotyön tulevaisuutta, painopisteita ja ennen kaikkea sitä, mitä nuoret tahtovat ja toivovat seurakunnalta.

Tule mukaan Pappilan Väen meininkeihin!

Nuoria konserttilavan edessä

Syksyn 2021 nuorten iltojen settilista on julkaistu.

Pappilan nuorten illat pidetään jatkossa klo 14-20 - saat tulla ja mennä oman mielesi mukaan :)

Nuorten illoissa on paljon tuttua ja turvallista, toisaalta testaillaan uusia juttuja. Uudet kellonajat on toki yksi juttu, mutta tarjotaan vähän vaihtoehtoista contenttia myös iltoihin. Yhtenä uutena juttuna Make pitää "Oman elämäsi Jedi"- kurssin sisältöihin pohjautuvia settejä. Jedikurssi on elämän- ja arjenhallinnan taitoja kartuttava kurssi joka on suunnattu juurikin itsenäistyville nuorille.

13.8 Kymmenen opintopisteen sämpylät

20.8 Jedikurssin aloitus tai Pappilan Väki goes Viitasaari

27.8 Ei nuorten iltaa koska Jatkis

3.9 Tortillat ja maailmankansalaisuus

10.9 Jedikurssi: Meni tunteisiin

17.9 Jedikurssi: Arvot kartalla

24.9 Mitä ehtoollisrukous tarkoittaa? Tutkitaan pyhiä sanoja.

1.10 Operaatio Joulun Lapsi

8.10 Ei nuorten iltaa koska Iskoleiri

15.10 Jedikurssi: Motii; itsetunto, onnistumiset ja motivaatio

22.10 Ei nuorteniltaa koska syysloma

29.10 Riparilauluja Kirkossa

5.11 Jedikurssi: Vastuu itsestä

12.11 Ei nuorten iltaa koska Rakkaimmat Riparilaulut

19.11 Rakkaimmat pelit ja leikit - löydetään sisäinen lapsi

26.11 Bible journaling

3.12 Jedikurssi: Rahasta kii

10.12 Jedikurssi: Kuuntele, kysy, kerro

17.12 Pikku Joulut

Pappilassa viikolla tapahtuu...

Nuorten illat perjantaisin klo 14-20 Mansikkaniemen pappilassa. Yhteistä ohjelmaa, iltapalaa, pelailua, olemista - tuttuun tapaan!

Insta-hartaus torstaisin (@pappilanvaki)

Nuoriso- ja rippikoulutyö, isostoiminta