Nuorisotyö

Saarijärven seurakunnan nuorisotyö tarjoaa viikkotoimintaa, leirejä, retkiä ja tapahtumia yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Koska Saarijärven seurakunnan nuorisotyö on melkoinen sanahirviö, usein puhutaan Pappilan Väestä - vaikka nuoret olisivat Kannonkoskelta tai Pylkönmäeltä.

Tervetuloa mukaan!

Seurakunnan nuorisotyö on kaikkia nuoriamme varten olemassa. Rippikoulu ja isostoiminta kulkevat nuorisotyön kanssa käsi kädessä ja usein lomittainkin.

Nuorisotyön keskeinen tavoite on tarjota toimintaa kaikissa kappeliseurakunnissa ja toimia myös yhteistyössä muiden nuorisotyön toimijoiden kanssa. Tämä näkyy muun muassa Yhtenäiskoululla järjestettävän koulukahvilan, tapahtumien ja erilaisten kouluyhteistyömuotojen kautta.

Nuorisotyön tiimin tukena on nuorisotyön vastuuryhmä, joka koostuu muutamasta innokaasta aikuisesta ja nuorten vaikuttajaryhmän nuorista. Vastuuryhmä kokoontuu pari kertaa vuodessa juttelemaan kuulumisista ja miettimään yhdessä seurakunnan nuorisotyön haasteita ja haaveita. Jos kiinnostuit ja haluaisit olla mukana vastuuryhmän toiminnassa, nykäise hihasta nuorisotyönohjaajia!

Tule mukaan Pappilan Väen meininkeihin!

Nuoria konserttilavan edessä

Pappilan väen juttuja

Nuorten illat perjantaisin klo 16-21 Mansikkaniemen pappilassa. Yhteistä ohjelmaa noin klo 18, iltapalaa, pelailua, olemista - tuttuun tapaan!

Insta-hartaus torstaisin (@pappilanvaki)

Nuorten illat kappeleissa alkavat riparikauden kanssa yhtä aikaa marraskuussa. Kappeleissa kokoonnumme noin kerran kuukaudessa.

Rakkaimmat riparilaulut pe 28.10. klo 18 Saarijärven kirkko
Tervetuloa kaikki riparinsa aloittavat perheineen sekä isoset ja muut hyvästä musasta innostuneet!

Nuorten joulu ja NNS pe 17.12. klo 17 Saarijärven kirkko
Tuttuja joululauluja ihan uudelle tvistillä! Tätä et halua missata! Jatkot Pappilassa.

Seurakuntavaalit käydään marraskuussa 2022

16 vuotta täyttänyt seurakunnan rippikoulun käynyt ja konfirmoitu jäsen saa jo äänestää seurakuntavaaleissa!

Seurakuntavaaleissa seurakuntaan valitaan uudet luottamushenkilöt eli kirkkovaltuusto ja kirkkoneuvosto neljäksi vuodeksi kerrallaan. Kirkkovaltuustolla on eniten vaikutusvaltaa paikallisen seurakunnan asioihin. Valtuusto esimerkiksi päättää, miten seurakunnan rahoja käytetään ja millaisiin asioihin on tärkeää panostaa. Oheisella videolla Saana ja Taavi kertovat, mitä seurakunnan nuorten toiminta on ja mitä se on heille antanut.

YouTube-video

Äänestämällä seurakuntavaaleissa voit omalla äänelläsi vaikuttaa siihen, mihin asioihin seurakunnassa panostetaan. Yksikin ääni voi ratkaista!

Seurakunnan viralliset vaalisivut aukeavat uudelle välilehdelle. Siellä voit tutustua ehdokkaisiin, tehdä vaalikoneen ja saat tiedon, missä ja milloin voi äänestää!

Nuoria kirkonpenkissä