Sururyhmä

Sinun ei tarvitse kantaa suruasi yksin

Suru ja läheisen kuoleman mukanaan tuomat erilaiset tunteet ovat hyvin henkilökohtaisia asioita. Jokaisen suru on ainutlaatuinen. Surua voi kuitenkin jakaa toisten samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Sururyhmässä on mahdollisuus luottamuksellisesti jakaa menetykseen liittyviä kokemuksia ja tunteita, muistella läheistä sekä kulkea yhdessä hetki surun matkaa.

Saarijärven seurakunnassa sururyhmä kokoontuu keväisin ja syksyisin. Sururyhmä koostuu viidestä tapaamiskerrasta, ja ryhmään on ilmoittautuminen ennen ryhmän alkua. Sururyhmään voi osallistua, vaikka läheisen kuolemasta olisi kulunut jo pidempikin aika.

Sururyhmä keväällä 2022

Heidi-papin ja diakoni Tarjan johdolla kokoonnumme sururyhmääm keväällä 2022 maalis-toukokuussa.
Lähiomainen saa kutsun sururyhmään ja toivomme, että kutsua rohkeasti jaetaan myös muille läheisille.
Kokoonnumme torstai-iltaisin Saarijärven seurakuntatalolla.

Kevään 2022 sururyhmä kokoontuu Seurakuntatalon toimitushuoneessa torstaisin.

Ilmoittautuminen 29.3. mennessä puhelimitse Tarjalle tai Heidille.
Ensimmäisen kokoontumiskerran jälkeen ryhmästä tulee suljettu.

31.3. klo 17.30-19

7.4. klo 17.30-19

14.4. klo 17.30 Osallistumme kiirastorstain iltamessuun Saarijärven kirkossa

21.4. klo 17.30-19