Sururyhmä

Sinun ei tarvitse kantaa suruasi yksin

Suru ja läheisen kuoleman mukanaan tuomat erilaiset tunteet ovat hyvin henkilökohtaisia asioita. Jokaisen suru on ainutlaatuinen. Surua voi kuitenkin jakaa toisten samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Sururyhmässä on mahdollisuus luottamuksellisesti jakaa menetykseen liittyviä kokemuksia ja tunteita, muistella läheistä sekä kulkea yhdessä hetki surun matkaa.

Saarijärven seurakunnassa sururyhmä kokoontuu keväisin ja syksyisin. Sururyhmä koostuu viidestä tapaamiskerrasta, ja ryhmään on ilmoittautuminen ennen ryhmän alkua. Sururyhmään voi osallistua, vaikka läheisen kuolemasta olisi kulunut jo pidempikin aika.

Sururyhmä keväällä 2021

Kevään sururyhmään ilmoittautuminen 26.3. mennessä

Kevään 2021 sururyhmä alkaa torstaina 8.4. Ryhmä kokoontuu viisi kertaa huhti-toukokuussa.

Ilmoittautuminen 26.3. mennessä puhelimitse ryhmän vetäjille seurakuntapastori Suvi Löytynojalle p. 040 5828061 tai diakoni Minna Autoselle p. 040 7784701.

Suvilta ja Minnalta voi myös kysyä lisätietoja sururyhmästä.

Kuvassa kaarnavene, jonka kuva heijastuu vedenpinnasta