Keski-Suomen seurakuntien musiikkijuhla Saarijärvellä 17.9.2017. Kirkon penkit täynnä laulavia kuorolaisia.

Soi kunniaksi Luojan nyt virsi kiitoksen

Musiikki - soivaa sanaa!

Seurakunnan musiikkityö on monipuolista. Saarijärven, Pylkönmäen, Kivijärven ja Kannonkosken kirkkokuorot sekä Pylkönmäen mieskuoro ja Hopeavuosien laulajat elävöittävät monia jumalanpalveluksia ja tarjoavat yhdessä laulamisen iloa.

Vaikka kuorot ovat näkyvin osa seurakunnan musiikkityötä, on se myös paljon muuta. Seurakunnan työntekijöistä ja seurakuntalaisista koostuu pieni kantele-ryhmä. Jumalanpalveluksia varten kootaan toisinaan pop-up-henkinen musiikkiryhmä ja soololaulajia- ja soittajia otetaan mielellään mukaan elävöittämään jumalanpalveluksia. Jos sinulla on soittamisen ja/tai laulamisen lahja, tuo se rohkeasti yhteiseksi iloksi!

Musiikkityön koordinaattorina toimii kanttori Hanna Rahkonen.

Kuorojen yhteystiedot ja harjoitusajat löydät vasemmasta sivupalkista.

Ylistäkää Jumalaa hänen pyhäkössään!
Ps. 150

Tervetuloa itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelukseen laulamaan Finlandia-hymniä yhdessä kuorolaisten kanssa!

Harjoitukset pidetään ma 6.12.21 klo 9 kirkossa.

Voit ladata nuotin itsellesi tästä linkistä.

SYKSYN KONSERTTIKALENTERI

SAARIJÄRVEN KIRKOSSA:

La 4.12. klo 17 Maritta Heikkurisen lauluoppilaiden joulukonsertti. Säestäjänä Tero Tavaila. Vapaa pääsy.

Su 5.12. Ruamjai-kuoron joulukonsertti. Johtaa Jaime Belmonte ja Riku Miettunen.

Käsiohjelma 15€ hyväntekeväisyyteen. Järj. LC Saarijärvi ja seurakunta

Su 12.12. klo 16 Kauneimmat joululaulut, lapsiperheille suunnattu