Viljapelto

Lähetystyö - työtä maan ääriin

Lähetystyö on kristillisen seurakunnan perustehtävä. Se perustuu Jeesuksen antamaan testamenttiin. Hän sanoi: "Menkää ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni" (Matt.28:19)

Suomalaisina olemme osa maailmanlaajaa kristittyjen perhettä. Voimme olla jakamassa siitä hyvästä, mistä olemme päässeet itse osalliseksi. On meidän vuoromme viedä eteenpäin sanomaa Jumalan rakkaudesta ja pelastusteosta niin, että se saavuttaa mahdollisimman monia uusia ihmisiä ja ihmisryhmiä.

Saarijärven seurakunnalla on nimikkotyötä Afrikassa, Lähi-Idässä ja Aasiassa.  Borchardtit ovat nimikkolähettiperheemme Hongkongissa, heidän työtään tuetaan SLS:n kautta. Hanna Penttinen työskentelee Japanissa musiikkityössä Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen palveluksessa.  Seurakunnallamme on kummisopimus Senegalin päiväkerhotyön tukemiseksi Suomen Lähetysseuran kautta. Tämä kummityö on jatkumoa pitkäaikaisen Senegalin nimikkolähettimme Mirja Montosen työlle. Roy ja Sirpa Rissasen lähetyslentotyötä Mongoliassa tuetaan MAF Suomen kautta, Sirpa työskentelee osittain myös Sansan palveluksessa Mongolian radiotyössä. Seurakunnalla on sopimus Kylväjän kautta Kaukasian työn tukemiseksi.

Pylkönmäen kappeliseurakunnan nimikkolähetti, graafinen suunnittelija Heidi Tohmola työskentelee Lähi-Idässä Kansanlähetyksen palveluksessa. Pylkönmäen kappeliseurakunta tukee myös Etiopian päiväkerhotyötä on Suomen lähetysseuran kautta.

Kannonkosken kappeliseurakunta tukee SLS:n kautta Hongkongin työaluetta sekä orpokotityötä Keniassa SLEY:n kautta, jossa yhteyshenkilönä on Maikki Oching.

Kivijärven kappeliseurakunta tukee Kaukasiassa tehtävää työtä Kylväjän kautta.

Ole mukana lähetystyössä

Rukous lähettiemme ja heidän kohtaamiensa ihmisten puolesta on tärkeää lähetystyötä!

Lähetystyöhön on helppo osallistua myös Suomesta käsin. Seurakuntamme järjestää säännöllisesti lähetystilaisuuksia, joissa kuulemme kaukaisten lähimmäistemme tarpeista.

Seurakunta kokoaa varoja lähetystyöhön kolehdein ja keräyksin sekä järjestämällä myyjäisiä ja lähetyslounaita. Kesäsunnuntaisin kirkkovieraita palvelee Tapulikahvio, jonka tuloilla tuetaan lähetystyötä.

Seurakunnan lähetysrengas tarjoaa kanavan heille, jotka haluavat saada säännöllisesti lähettiemme kirjeitä ja tukea lähetystyötä päättämällään summalla.

Lähetysrenkaaseen voit liittyä ilmoittautumalla seurakunnan  lähetyskasvatussihteeri Minna Autoselle p. 040-778 4701 tai minna.autonen@evl.fi.

Diakoni-lähetyssihteeri
Pylkönmäen kappeliseurakunta