Viljapelto

Lähetystyö - työtä maan ääriin

 

Lähetystyö on kristillisen seurakunnan perustehtävä. Se perustuu Jeesuksen antamaan testamenttiin. Hän sanoi: "Menkää ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni" (Matt.28:19)

Suomalaisina olemme osa maailmanlaajaa kristittyjen perhettä. Voimme olla jakamassa siitä hyvästä, mistä olemme päässeet itse osalliseksi. On meidän vuoromme viedä eteenpäin sanomaa Jumalan rakkaudesta ja pelastusteosta niin, että se saavuttaa mahdollisimman monia uusia ihmisiä ja ihmisryhmiä.

Saarijärven seurakunnalla on nimikkotyötä Afrikassa, Euroopassa ja Aasiassa.  Borchardtit ovat nimikkolähettiperheemme Hongkongissa, heidän työtään tuetaan SLS:n kautta. Seurakuntamme tukee Senegalissa syrjäytymisvaarassa olevien parissa tehtävää työtä (SLS). Roy Rissasen lähetyslentotyötä Liberiassa ja Guineassa tuetaan MAF Suomen kautta, Sirpa Rissanen työskentelee Sansan palveluksessa Kyprokselta käsin. Seurakunnalla on sopimus Kylväjän kautta Kaukasian työn tukemiseksi. Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen kautta on sopimus Kenian orpotyön tukemiseksi ja sen yhdyshenkilö on Maikki Ochieng.

Pylkönmäen kappeliseurakunta tukee graafisen suunnittelijan Heidin työtä Sarigim King’s Kids Jerusalemin työyhteydessä Lähi-idässä. Pylkönmäen kappeliseurakunta tukee myös Etiopian päiväkerhotyötä on Suomen lähetysseuran kautta.

Kannonkosken kappeliseurakunta tukee SLS:n kautta Hongkongin työaluetta.

Kivijärven kappeliseurakunta tukee Kaukasiassa tehtävää työtä Kylväjän kautta.

 

Ole mukana lähetystyössä

Rukous lähettiemme ja heidän kohtaamiensa ihmisten puolesta on tärkeää lähetystyötä!

Lähetystyöhön on helppo osallistua myös Suomesta käsin. Seurakuntamme järjestää säännöllisesti lähetystilaisuuksia, joissa kuulemme kaukaisten lähimmäistemme tarpeista. 

Seurakunta kokoaa varoja lähetystyöhön kolehdein ja keräyksin sekä järjestämällä myyjäisiä ja lähetyslounaita. Kesäsunnuntaisin kirkkovieraita palvelee Tapulikahvio, jonka tuloilla tuetaan lähetystyötä.

Seurakunnan lähetysrengas tarjoaa kanavan heille, jotka haluavat saada säännöllisesti lähettiemme kirjeitä ja tukea lähetystyötä päättämällään summalla.

Lähetysrenkaaseen voit liittyä ilmoittautumalla seurakunnan  lähetyskasvatussihteeri Minna Autoselle p. 040-778 4701 tai minna.autonen@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Kenian orpotyönlähetti Maikki Ochieng vieraili lastenleirillä kesällä 2019.
Kenian orpotyönlähetti Maikki Ochieng vieraili lastenleirillä kesällä 2019.

Ota yhteyttä

Diakoni-lähetyssihteeri
Pylkönmäen kappeliseurakunta Saarijärven seurakunta