Uutislistaukseen

Ehtoolliselle ennakkoilmoittautumisella

1.2.2021 12.01

Ehtoolliselle ennakkoilmoittautumisella 

Koronaepidemiasta johtuvien kokoontumisrajoitusten vuoksi ehtoollisjumalanpalveluksia ei ole voitu viettää pitkään aikaan. Sunnuntaista 14.2. alkaen Saarijärven seurakunnan kirkoissa aletaan viettää kirkollisissa ilmoituksissa tiedotettuina pyhinä aamun jumalanpalveluksen jälkeen, klo 11 alkaen, puolen tunnin välein lyhyitä viikkomessun mukaisia ehtoollishetkiä, joihin voi osallistua kymmenen henkeä kerrallaan. Näitä lyhyitä ehtoollishetkiä vietetään tarpeen mukaan niin monta, että kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan ehtoolliselle. 

Tilaisuuksiin on ennakkoilmoittautuminen jumalanpalveluksen toimittavalle papille tekstiviestillä tai soittaen.  Ehtoolliselle ilmoittautuneelle lähetetään tekstiviestillä ehtoolliselle osallistumisen ajankohta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Ehtoollishetkissä noudatetaan hygienia- ja turvallisuusohjeita: Turvavälit (2m), lähikontaktien välttäminen, käsihygienia ja ehdottomana edellytyksenä terveenä osallistuminen sekä maskisuositus.  

Sunnuntaina 14.2. ehtoollisjumalanpalveluksia vietetään Saarijärven kirkossa. Ilmoittautuminen kirkkoherra Jarmo Autoselle p. 040-5949766 tekstiviestillä (tai soittaen) perjantaihin 12.2. mennessä. 

Tulevista ehtoollisjumalanpalveluksista ilmoitetaan kirkollisissa ilmoituksissa.