Uutislistaukseen

Korona tuo muutoksia kesän rippikouluihin

Vallitseva koronatilanne tuo muutoksia myös kesän 2020 rippikouluihin. Rippikoulutyön tiimi on tarkasti seurannut tilanteen kehittymistä ja kuunnellut annettuja ohjeistuksia.

Rippikoulutiimi on pitänyt viikolla kokouksen, jossa valmisteltiin kesän leirien siirtämistä syyslomalle ja päiväkoulun siirtämistä kesän loppuun. Tämä vaikuttaa myös konfirmaatioiden ajankohtaan.

Kaikkiin rippikoululaisten perheisiin ollaan yhteydessä viikolla 17 eli 20.4. alkaen, kun voimme antaa vahvistettua tietoa.

Ennakkojakson tutustumiskäynnit, kuten nuorten illat ja iltapäivät on keskeytetty toukokuun loppuun asti. Rippikoululaisille sekä huoltajille on lähetetty ryhmäkohtaisesti ohjeet puuttuvien merkintöjen keräämiseksi. Nuorten illat ja jumalanpalvelukset voi korvata osallistumalla live-lähetyksiin tai seuraamalla videoita YouTubesta ja vastaamalla annettuihin kysymyksiin.

Oman ripariryhmän nuorten illat ja Riparipyhät tullaan toteuttamaan uudella aikataululla. Näistä aikatauluista tiedotetaan ryhmäkohtaisesti perheille.

Lisätietoja antavat kasvatuksen kappalainen Heidi Pasanen heidi.pasanen@evl.fi sekä nuorisotyönohjaaja Marko Savolainen marko.savolainen@evl.fi

 

17.4.2020 10.40