Jumalanpalvelukset

Jumalanpalvelus on joka toinen sunnuntai klo 13, kesäaikaan klo 19.

Kirkossa vietettävä jumalanpalvelus on seurakunnan keskeisin tilaisuus, jossa meitä palvellaan Jumalan sanalla ja sakramenteilla.

Osa jumalanpalveluksista toteutetaan yhteistyössä kyläkuntien ja paikallisten yhdistysten kanssa.  Toisinaan jumalanpalveluksen jälkeen juodaan kirkkokahvit tai vietetään muita seurakuntatapahtumia ja juhlia.

Aikuisille

• Kudontapiiri on tarkoitettu käsitöistä kiinnostuneille.
    Kudontapiiri kokoontuu joka toinen keskiviikko klo 11-13. Kudontapiirissä valmistetaan kastekoteihin lahjoitettavia vauvanpeittoja sekä myyjäistuotteita, joiden tuotto käytetään lähetys- ja diakoniatyöhön.
  • Kyläkunnilla vietetään talvisin kinkereitä ja seuroja. Myös diakoniapiirit kokoontuvat kylillä.
  • Palvelutalo Iltaruskossa pidetään hartaus kerran kuussa, keskiviikkona klo 13.15.
  • Pylkönmäellä on useita lauluryhmiä, jotka rikastuttavat seurakunnan jumalanpalveluselämää. Kirkkokuoron toiminnasta saat lisätietoja kanttori Satu Uusisalolta.
  • Rauhanyhdistyksen seuroja vietetään säännöllisesti seurakuntatalolla.
  • Kerran keväässä ja syksyssä kokoonnutaan yhteisille lounaille. Kevään lounaalla tuetaan yhteisvastuukeräystä ja syksyn lounaalla lähetystyötä.
  • Ideoita eri tapahtumiin otetaan ilolla vastaan!

Diakonia

Diakoni Minna Autonen päivystää Pylkönmäen seurakuntatalolla perjantaisin klo 11-12.
Voit sopia myös kotikäynnistä muina aikoina p. 040 778 4701.
Diakonin kanssa voidaan yhdessä ratkoa kaikenlaisia arjen ongelmia, oli sitten huolena talous, päihteet, yksinäisyys tai suru.

Perhekerho:

Perhekerho kokoontuu Pylkönmäen seurakuntatalolla tiistaisin 9.30-11.00. Kerhon alussa on tarjolla maksuton aamiainen.

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka arjen pyörittämisen keskellä.

Vapaamuotoisessa kerhossa tehdään kaikenlaista mukavaa: lauletaan. leikitään ja askarrellaan.

Perhekerhoon ovat tervetulleita alle kouluikäiset lapset äidin, isän,

isovanhempien tai jonkun muun aikuisen kanssa.

Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua, eikä kerhosta peritä maksua.

Perhekerhon ohjaajana toimii lastenohjaaja Taija Kauppinen p. 0405277463

Päiväkerho:

Päiväkerho maanantaisin klo 13-15 Pylkönmäen seurakuntatalolla.

Päiväkerho on seurakunnan varhaiskasvatusta 4-5-vuotiaille lapsille. Päiväkerhon perustana on kristillinen ihmiskäsitys ja tärkeimpänä tehtävänä on olla tukemassa kotien kristillistä kasvatusta. Päiväkerho tarjoaa myös lapsen kasvua ja kehitystä kokonaisvaltaisesti tukevaa toimintaa. Päiväkerhon ohjaajanan toimii Emilia Pulkkinen p. 0400272244

Päiväkerhomaksu on 15€/kausi/seurakuntalainen

Päiväkerhomaksu on 30€/kausi/ei-seurakuntalainen