Punaisella liinalla kukkia ja lasisia kynttiläastioita. Keskellä avoin Raamattu, jonka edessä krusifiksi.

Riparille aikuisena?

Jäikö rippikoulu nuorena käymättä? Siintääkö edessä kirkkohäät tai kummin tehtävä? Haluatko keskustella kristinuskosta tai onko kirkkoon liittyminen tullut elämässäsi ajankohtaiseksi asiaksi? 

Saarijärvellä järjestetään keväällä 2021 aikuisrippikouluryhmä. Ryhmään otetaan 10 henkilöä. Tapaamisia on viisi, jotka voimme toteuttaa kasvotusten tai etänä - koronatilanteesta riippuen. Lisäksi käytämme Aikuisrippikoulu-sivustoa tehtävä- ja keskustelualustana. Tarvitset siis käyttöösi nettiyhteyden ja toimivan sähköpostiosoitteen.

Tapaamisissa voimme ryhmänä keskustella kunkin kerran teemasta, omista ajatuksistamme ja näkemyksistämme. Rippikoulu on myös mahdollista suorittaa osallistumatta ryhmätapaamisiin keskustelemalla kahden ryhmänohjaajan kanssa ja tehtävät tekemällä. 

Rippikoulun voi käydä, vaikkei olisi kastettu tai minkään seurakunnan jäsen. Rippikoulun käymisen jälkeen sinut voidaan kastaa ja sen jälkeen konfirmoida. Jos sinut on lapsena kastettu, rippikoulun suorittamisen jälkeen sinut konfirmoidaan. 

Konfirmaatio voi olla yksityinen tilaisuus tai osana jumalanpalvelusta. Konfirmaatio antaa oikeuden toimia kummina ja tekee ihmisestä "täysivaltaisen" seurakunnan jäsenen. 

Rippikouluun ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella, jonka löydät sivun alalaidasta. Älä epäröi kirjoitta ajatuksistasi ja toiveistasi avoimiin tekstikenttiin. 

Aikuisrippikouluryhmää ohjaa kappalainen Heidi Pasanen. 

Yhteistä matkaa odottaen!

 

Ilmoittautuminen tästä.