Varhaisnuorisotyö

Varhaisnuorisotyötä tehdään alakouluikäisten parissa kouluilla, kerhoissa, leireillä ja erilaisissa tapahtumissa. Tervetuloa mukaan tutustumaan uusiin kavereihin!

Pöllöä porukkaa! Lasten koristelemia pöllöjä 10-synttäreiltä.

Tervetuloa kerhoon!

Puuhakerho 1-4-luokkalaisille Mansikkaniemen pappilassa tiistaisin klo 14.30-16.00. Puuhakerhossa puuhastellaan erilaisia juttuja, esimerkiksi leikitään ja pelataan sisällä ja pihalla, askarrellaan ja kokkaillaan. Kerhossa on välipala.

Sählykerho 4-6-luokkalaisille Monnarilla tiistaisin klo 16-17.30. Kerhoon tarvitset mukaan juomapullon ja sisäpelikengät. Myös oman mailan voi ottaa mukaan. Kerho järjestetään yhteistyössä kaupungin nuorisotoimen kanssa.

Kokkikerho 4-6-luokkalaisille Mansikkaniemen pappilassa torstaisin klo 14.30-16.15.

Mansikkaniemen pappila löytyy seurakuntatalon läheisyydestä, osoitteesta Urheilutie 5.

Kerhokausi päättyy viikolla 18.

Kiitos kuluneesta kerhokaudesta!

Kesällä leirille Mellikkaan!

Seurakunta järjestää alakoululaisille kolme yöleiriä kesäkuussa:

1-3-luokkalaliset 4.-5.6. leirin hinta 20€

1-3-luokkalaiset 6.-7.6. leirin hinta 20€

4-6-luokkalaiset 18.-20.6. leirin hinta 25€ (täynnä!)

1-3 -luokkalaisten leireillä on vielä muutamia hajapaikkoja vapaana.
Leiripaikkaa voi tiedustella Heinäsen Taijalta numerosta 040-8410213

Tervetuloa!

Kouluilla tavataan!

Nuorisotyönohjaaja Taija käy säännöllisesti alakouluilla. Jos tapaamme aamunavauksessa, välkällä tai oppitunnilla, niin voit tulla juttusille :)