Uutislistaukseen

Saarijärven kirkko ja joulunaika

Saarijärven kirkko ja joulunaika 

Saarijärven kirkko on avoinna perjantaina 18.12 klo 12.00 – 20.00 joulunajan hiljentymiseen ja rauhoittumiseen. Kirkossa on mahdollisuus keskustella paikalla olevan seurakunnan työntekijän kanssa tai kuunnella jouluista musiikkia.  

Koronarajoituksista johtuen monet seurakunnan jouluajan ja joulun tilaisuudet ovat peruuntuneet. Seurakuntalaisille halutaan näin tarjota mahdollisuutta tulla kirkkoon 18.12 hetkeksi hiljentymään. Yhtä aikaa kirkossa voi olla korkeintaan 20 henkilöä.  

Jouluaaton hartaus 24.12 klo 14 ja jouluaamun 25.12 klo 7 jumalanpalvelus radioidaan Saarijärven kirkosta Järviradiossa taajuudella 90.5. Palvelukset ovat kuultavissa suorana myös nettiradiossa Saarijärven seurakunnan kotisivuilla ja seurakunnan Facebook sivuilla. 

Seurakunta varautuu siihen, että aluehallintoviraston ja terveysviranomaisten asettamat tiukat henkilörajoitukset jatkuvat myös jouluna. Tämä vaikuttaa seurakunnan toimintaan siten, että kaikissa tilaisuuksissa on viranomaisten asettamat ehdottomat henkilörajoitukset. Seurakunta tarjoaa Saarijärven kirkosta jumalanpalvelukset ja joulun sanoman kaikille kuitenkin tässäkin tilanteessa radion ja sähköisten viestimien kautta. 

2020-12-11 11:32:34.0