Leirikeskus ilmasta kuvattuna. Nuoria pihalla.

Nuoret ja varhaisnuoret

Mansikkaniemen pappilassa tavataan!

Saarijärven seurakunnassa tehdään virkeää ja monipuolista nuorisotyötä niin alakouluikäisten kuin rippikouluikäisten parissa. Keskuspaikkana toimii Saarijärven seurakuntatalon läheisyydessä sijaitseva Mansikkaniemen pappila. Nuorisotyönohjaajina seurakunnassa ovat tällä hetkellä Saara Savolainen (rippikoulu- ja nuorisotyö) ja Taija Heinänen (varhaisnuorisotyö).

Erilaiset kerhot kokoavat alakouluikäisiä Mansikkaniemen pappilaan varhaisnuorten toimintaan. Nuorisotyönohjaajan Taijan voi tavata myös Herajärven koululla tiistaisin Studio Välkyssä tai aamunavauksissa alakouluilla.

Yläkouluikäisiä ja sitä vanhempia nuoria nuorisotyö kutsuu Mansikkaniemen pappilaan. Perjantaisin on viikkotoimintamme kohokohta: nuorten ilta klo 16-21. Kivijärvellä, Kyyjärvellä ja Kannonkoskella kokoonnutaan nuorteniltoihin kerran kuussa keskiviikkoisin ja Karstulassa joka toinen torstai, Tapahtumat-sivulta löydät päivämäärät.

Rippikoulu ja isostoiminta ovat iso osa seurakunnan nuorisotoimintaa. Rippikoulu kokoaa Saarijärvellä lähes koko 15-vuotiaiden ikäluokan vuosittain Mellikkaan, meidän omaan leirikeskukseemme.

Kasvatustyön tiimiä täydentää kasvatuksen pappi Heidi. Me kaikki kolme olemme nuorisotyössä Sinua varten niin iloissa kuin suruissa. Meitä voi seurata myös instassa @pappilanvaki 

 

Seurakuntavaalit käytiin marraskuussa 2022. Millaista on seurakunnan nuorisotyö ja miten vaalit siihen vaikuttavat? Vastauksia oheisella videolla: 

 

YouTube-video

Alttarikuva Mellikan leirikappelista

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja, varhaisnuoret
Saarijärven alue
Vs. nuorisotyönohjaaja

Tavoitettavissa 5.6.-31.7.

Nuorisotyönohjaaja 75%
Saarijärven alue

Vapaalla yhden viikon kuukaudessa.