Ilmoittaudu mukaan retkille ja leireille

Saarijärven seurakunnassa on tarjolla monenlaista ryhmätoimintaa. Säännöllisesti kokoontuvien ryhmien lisäksi järjestämme leirejä ja retkiä. Tällä sivulla näet avoinna olevat ilmoittautumiset ja linkin kautta voit ilmoittautua retkille tai leireille.

Löydä oma ryhmäsi

Säännöllinen ryhmätoiminta

Perhekerhot    Päiväkerhot

Varkkareiden kerhot   Nuorten illat

Seurakunnan kuorot    Ryhmätoimintaa aikuisille

Ilmoittautumislomakkeet ja -ohjeet

Lapset

Päiväkerhot 2019-2020 - ilmoittautuminen alkaa 5.8. klo 12.00 ja jatkuu 18.8.2019 saakka.
Lomakkeet ovat kerhopaikkakohtaisia, voit valita suoraan haluamasi kerhopaikan ilmoittautumislomakkeen. Huomaathan, että Saarijärven seurakuntatalolla kokoontuvia 4-5 -vuotiaiden ja 3-vuotiaiden ryhmiä on kaksi. Valitse ryhmistä lapselle sopivin 1. vaihtoehdoksi. Lomakkeella voit ilmoittaa yhden lapsen tiedot kerrallaan.

Päiväkerhot ovat maksullisia: 15e/kausi/lapsi (seurakunnan jäsen), 30e/kausi/lapsi (lapsi ei seurakunnan jäsen), sisarusalennus 5e/lapsi.
Kerhomaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen lähetettävän maksulinkin kautta. Maksulinkki tulee sähköpostiin loka-marraskuussa.

Päiväkerho Kalmari

Päiväkerho Hännilä

Päiväkerho Pylkönmäki

Päiväkerho Kivijärvi

Päiväkerho Saarijärven seurakuntatalo 4-5 vuotiaat

Päiväkerho Saarijärven seurakuntatalo 3-vuotiaat

Päiväkerho Lannevesi

Mikäli ilmoittautumisen kanssa on ongelmia tai sinulla on muuta kysyttävää, ota yhtettä vastaavaan lastenohjaajaan Taija Kauppiseen p. 040 527 7463.

Nuoret

Jatkoriparille voit ilmoittautua tästä. Jatkis on tarkoitettu kaikille vuoden 2019 riparilaisille ja isosille. Tervetuloa joukolla mukaan :)
Jatkoripari on Mellikassa pe-su 30.8.-1.9.2019.

Aikuiset

Hääyö Mellikan leirikappelissa 12.10.2019
Tapahtuman sivuille

Voit seurata meitä Instagramissa

@saarijarvensrk

Joko olet tykännyt sivustamme Facebookissa?