Sururyhmä

Sinun ei tarvitse kantaa suruasi yksin

Suru ja läheisen kuoleman mukanaan tuomat erilaiset tunteet ovat hyvin henkilökohtaisia asioita. Jokaisen suru on ainutlaatuinen. Surua voi kuitenkin jakaa toisten samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Sururyhmässä on mahdollisuus luottamuksellisesti jakaa menetykseen liittyviä kokemuksia ja tunteita, muistella läheistä sekä kulkea yhdessä hetki surun matkaa.

Saarijärven seurakunnassa sururyhmä kokoontuu keväisin ja syksyisin. Sururyhmä koostuu viidestä tapaamiskerrasta, ja ryhmään on ilmoittautuminen ennen ryhmän alkua. Sururyhmään voi osallistua, vaikka läheisen kuolemasta olisi kulunut jo pidempikin aika.

 

 

Sururyhmä läheisensä menettäneille alkaa Saarijärven seurakuntatalolla takkahuoneessa torstaina 13.4.2023 klo 18.00                                                                    
Ilmoittautuminen ryhmään 31.3.2023 mennessä ryhmän vetäjille diakoni Tarja Salmiselle p. 0405377182 tai seurakuntapastori Suvi Löytynojalle p. 0405828061.

Sururyhmä on tarkoitettu sinulle, joka olet menettänyt läheisesi. Suru on hyvin henkilökohtainen, mutta surua voi kuitenkin jakaa toisten samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Monet ovat kokeneet saaneensa sururyhmästä tukea omalle surun matkalleen. Ole rohkeasti yhteydessä ryhmän vetäjiin, jos kaipaat lisätietoja sururyhmästä.

Kuvassa kaarnavene, jonka kuva heijastuu vedenpinnasta