Lumiukko askartelu

Lapsille ja lapsiperheille

Tervetuloa mukaan seurakunnan toimintaan! Tule kohtaamaan samassa elämäntilanteessa olevia, jakamaan arjen asioita sekä hakemaan voimavaroja elämään. Seurakunta haluaa auttaa, tukea ja kulkea rinnalla monenlaisissa elämäntilanteissa.

Lasten kristillinen kasvatus on kodin ja seurakunnan yhteistyötä. Päiväkerhoissa lapset tutustuvat kristinuskoon ikätasolleen sopivalla tavalla. Perhekerhossa lapsi saa yhteisen kivan hetken vanhemman kanssa. Seurakunta järjestää perhejumalanpalveluksia, leirejä, retkiä ja erilaisia perheille suunnattuja tapahtumia. Tule mukaan löytämään oman perheesi juttu!

Alakouluikäisten kerhotoiminnan ja ryhmät löydät varhaisnuorisotyön sivulta.

Lapsi syntyy Jumalan tuoksu hiuksissaan.

Kesätoimintaa lapsille ja perheille!

Kesäkuussa perhepäivät Saarijärvellä ja heinäkuussa pikkulasten leiripäivät kappeliseurakunnissa. Perhepäivät ja leiripäivät ovat maksottomia ja niissä on tarjolla retkieväät tai lounas. Ilmoittautuminen vaaditaan kokoontumisrajoitusten vuoksi ja ruokailun järjestämiseksi. Muistathan siis myös ilmoittaa, jos joudut perumaan osallistumisen!

Perhepäivät Kusiaismäessä ke 10.6. klo 10-14 ja to 11.6. klo 17-19. Tarjolla eväsretkiruokailu.
Ilmoittautuminen pe 5.6. mennessä numeroon 040 586 6981/Päivi Hirvensalo

Perhepäivä Runebergin puistossa to 18.6. klo 10-14. Tarjolla on keittolounas.
Ilmoittautuminen pe 12.6. mennessä numeroon 0400 272 244/Riina Anttila

Päiväleirit 3-6-vuotiaille kappeliseurakunnissa
27.7. klo 10-14 Pylkönmäen seurakuntatalolla
28.7. klo 10-14 Kivijärven seurakuntatalolla
29.7. klo 10-14 Kannonkosken seurakuntatalolla

Leiripäivät ovat maksuttomia. Tarjolla lounas.
Ilmoittautuminen puhelinnumeroon 040 527 4763/Taija Kauppinen (palaa töihin 22.6.)

Kesätoimintaa alakouluikäisille!

Alakoululaisten kesäkerho kokoontuu Mansikkaniemen pappilassa kesä-heinäkuussa tiistaisin klo 14-16.  Kerhossa leikitään ja pelataan, sisällä ja pihalla, askarrellaan, kokkaillaan ja touhutaan yhdessä. Kerhossa on välipala.
Ilmoittautuminen kerhoon tästä. Kesäkerho on maksuton.

Alakoululaisten leiripäivät pidetään Mellikassa seuraavanlaisesti: to16.7. 1-3-luokkalaisille ja pe 17.7. 4-6-luokkalaisille.
Ilmoittaudu tästä.
Leiripäivän hinta on 10euroa/lapsi.

Lisätietoja koululaisten kesätoiminnasta: Nuorisotyönohjaaja Taija Heinänen p. 040-8410213

Lapsia leikkimässä ilmapalloilla kerhotilassa