Nuorisotyö

Saarijärven seurakunnan nuorisotyö tarjoaa viikkotoimintaa, leirejä, retkiä ja tapahtumia yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Koska Saarijärven seurakunnan nuorisotyö on melkoinen sanahirviö, usein puhutaan Pappilan Väestä - vaikka nuoret olisivat Kannonkoskelta tai Pylkönmäeltä.

Tervetuloa mukaan!

Seurakunnan nuorisotyö on kaikkia nuoriamme varten olemassa. Rippikoulu ja isostoiminta kulkevat nuorisotyön kanssa käsi kädessä ja usein lomittainkin.

Nuorisotyön keskeinen tavoite on tarjota toimintaa kaikissa kappeliseurakunnissa ja toimia myös yhteistyössä muiden nuorisotyön toimijoiden kanssa. Tämä näkyy muun muassa Yhtenäiskoululla järjestettävän koulukahvilan, tapahtumien ja erilaisten kouluyhteistyömuotojen kautta.

Tänä syksynä on perustettu myös Nuorten Vaikuttajaryhmä (työnimi on Vaikku, work in progress) eli muutamasta nuoresta koostuva porukka, joiden tehtävän on yhdessä meidän nuorisotyönohjaajien kanssa miettiä nuorisotyön tulevaisuutta, painopisteita ja ennen kaikkea sitä, mitä nuoret tahtovat ja toivovat seurakunnalta.

Tule mukaan Pappilan Väen meininkeihin!

Nuoria konserttilavan edessä

Pappilan nuorten illat Mansikkaniemen pappilassa klo 16-21, yhteistä settiä klo 18-20.

Tervetuloa mukaan juomaan kupponen kuumaa, moikkaamaan kavereita ja pelailemaan lautapelejä tai bilistä.

Pappilassa viikolla tapahtuu...

Nuorten illat perjantaisin klo 16-21 Mansikkaniemen pappilassa. Yhteistä ohjelmaa, iltapalaa, pelailua, olemista - tuttuun tapaan!

Insta-hartaus torstaisin (@pappilanvaki)

Nuoria kirkonpenkissä