Päiväkerhot

Päiväkerho on seurakunnan varhaiskasvatusta 4-5-vuotiaille. Päiväkerhon perustana on kristillinen ihmiskäsitys ja tärkeimpänä tehtävänä on olla tukemassa kotien kristillistä kasvatusta.

Kerho on pienelle lapselle turvallinen paikka tutustua muihin lapsiin ja opetella toimimaan ryhmässä. Päiväkerhossa opitaan kiitollisuutta, arvostamaan itseään ja kunnioittamaan toisia. Päiväkerho tukee myös lapsen kasvua ja kehitystä kokonaisvaltaisesti. Kerhossa hiljennytään alttarin ääressä, lauletaan, leikitään, askarrellaan, liikutaan, ihmetellään elämää ja syödään omia eväitä.

Päiväkerhoryhmät 2019-2020

Päiväkerhoihin ilmoittautuminen alkaa maanantaina 5.8.2019 klo 12. Ilmoittautuminen on auki kaksi viikkoa ja päättyy sunnuntaina 18.8.2019.

Päiväkerhoihin ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella ilmoittautumissivulla.

Kerhojaoista ilmoitetaan perheille viikolla 34.

4-5 vuotiaiden päiväkerhoon voivat hakea

vuonna 2014-2015 syntyneet lapset.

3 vuotiaiden päiväkerhoon voivat hakea

vuonna 2016 syntyneet lapset.

Lapsen pitää olla täyttänyt kolme vuotta ja vaipaton.

Päiväkerhot aloittavat toimintansa viikolla 35.

(Eli maanantaina 26.8. alkavalla viikolla)

Päiväkerhot ovat maksullista, mutta edullista toimintaa.

Kerhomaksu 15€/kausi/seurakunnan jäsen
Kerhomaksu 30€/kausi/ei-seurakunnan jäsen (lapsi ei ole seurakunnan jäsen)
Sisarusalennus on 5€/lapsi

Tiedustelut: Taija Kauppinen / 040 5277463 / taija.kauppinen@evl.fi

Lapset ovat Jumalan ihania helmiä, käsiimme ja syliimme sekä sydämillemme annettuja aarteita.

Soivat iloisesti kirkon kellot
pim-pam-pom