Päiväkerhot

Päiväkerho on seurakunnan varhaiskasvatusta 4-5-vuotiaille. Päiväkerhon perustana on kristillinen ihmiskäsitys ja tärkeimpänä tehtävänä on olla tukemassa kotien kristillistä kasvatusta.

Kerho on pienelle lapselle turvallinen paikka tutustua muihin lapsiin ja opetella toimimaan ryhmässä. Päiväkerhossa opitaan kiitollisuutta, arvostamaan itseään ja kunnioittamaan toisia. Päiväkerho tukee myös lapsen kasvua ja kehitystä kokonaisvaltaisesti. Kerhossa hiljennytään alttarin ääressä, lauletaan, leikitään, askarrellaan, liikutaan, ihmetellään elämää ja syödään omia eväitä.

Päiväkerhoihin ilmoittautuminen on käynnissä!

Päiväkerhoihin voi ilmoittaa vuosina 2013-2014 syntyneet lapset.

Saarijärven seurakuntatalolla on alkamassa oma kerhoryhmä 3-vuotiaille. Kolmivuotiaiden kerhoon voi ilmoittaa vuonna 2015 syntyneet lapset.

Kerhoryhmät muodostetaan elokuussa, ja kerhot alkavat viikolla 35.

Kaikkiin päiväkerhoryhmiin, myös 3-vuotiaiden ryhmään, ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeella. Lomakkeita saa kirkkoherranvirastosta, lastenohjaajilta tai voit halutessasi tulostaa lomakkeen (word-tiedosto) tästä linkistä, ja palauttaa sen täytettynä kirkkoherranvirastoon tai lastenohjaajille.

Osoite (postitus ja käynti): Urheilutie 5, 43100 Saarijärvi. Lastenohjaajien toimitilat sijaitsevat kirkkoherranviraston kanssa samassa rakennuksessa.

Ilmoittautuminen päättyy 17.8.

Päiväkerhot ovat maksullista, mutta edullista toimintaa.

Kerhomaksu 15€/kausi/seurakunnan jäsen
Kerhomaksu 30€/kausi/ei-seurakunnan jäsen
Sisarusalennus on 5€/lapsi

Tiedustelut: Taija Kauppinen / 040 5277463 / taija.kauppinen@evl.fi

Lapset ovat Jumalan ihania helmiä, käsiimme ja syliimme sekä sydämillemme annettuja aarteita.

Lumiukko askartelu