Viljapelto

Lähetystyö - työtä maan ääriin

Lähetystyö on kristillisen seurakunnan perustehtävä. Jeesus sanoi: "Menkää ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni" (Matt.28:19)

Suomalaisina olemme osa maailmanlaajaa kristittyjen perhettä. Saamme olla jakamassa eteen päin sitä hyvää, mistä olemme itse päässeet osalliseksi. On meidän vuoromme viedä eteenpäin sanomaa Jumalan rakkaudesta ja pelastusteosta niin, että se saavuttaa mahdollisimman monia uusia ihmisiä ja ihmisryhmiä.

Saarijärven seurakunnalla on nimikkotyötä Afrikassa, Euroopassa ja Aasiassa.

Suomen Lähetysseuran kautta saamme olla tukemassa:

-Hongkongin luterilaista teologista seminaaria. Viidesosa sen noin 500 opiskelijasta tulee Hongkongin ulkopuolelta, pääosin Kaakkois-Aasiasta ja Manner-Kiinasta. Seminaari kouluttaa pappeja ja muita seurakuntien työntekijöitä, mutta tohtoriohjelmiensa kautta myös teologisten seminaarien opettajia eri puolille Aasiaa. Lähetysseura on lähettänyt seminaariin opettajia ja tukee eri maista tulevia opiskelijoita stipendein.

-Senegalissa syrjäytymisvaarassa olevien parissa tehtävää työtä

-Tansaniassa Teressa ja Janne Juhaninmäen tekemää työtä (Karstula)

-Nepalissa vammaisten lasten koulutusta (Karstula)

-Venäjällä Uralin rovastikunnassa Komissa tehtävää työtä (Kyyjärvi)

MAF Suomen kautta tuemme Roy Rissasen lähetyslentotyötä Guineassa.

Lähetysyhdistys Kylväjän kautta tuemme Kaukasiassa tehtävää työtä.

Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen kautta tuemme

-Kenian orpolapsityötä, yhdyshenkilönä on Maikki Ochieng

-Etelä-Sudanissa Pauli vanhasen työtä (Karstula)

-Etelä-Sudanissa Taisto ja Anna Sokan työtä (Kyyjärvi)

Kansanlähetyksen kanssa on sopimus työn tukemiseksi Lähi-idässä.

Ole mukana lähetystyössä

Rukous lähettiemme ja heidän kohtaamiensa ihmisten puolesta on tärkeää lähetystyötä!

Lähetystyöhön on helppo osallistua myös Suomesta käsin. Seurakuntamme järjestää säännöllisesti lähetystilaisuuksia, joissa kuulemme kaukaisten lähimmäistemme tarpeista.

Seurakunta kokoaa varoja lähetystyöhön kolehdein ja keräyksin sekä järjestämällä myyjäisiä ja lähetyslounaita. Kesäsunnuntaisin kirkkovieraita palvelee Tapulikahvio, jonka tuloilla tuetaan lähetystyötä.

Seurakunnan lähetysrengas tarjoaa kanavan heille, jotka haluavat saada säännöllisesti lähettiemme kirjeitä ja tukea lähetystyötä päättämällään summalla.

Lähetysrenkaaseen voit liittyä ilmoittautumalla seurakunnan  lähetyskasvatussihteeri Minna Autoselle p. 040-778 4701 tai minna.autonen@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Kenian orpotyönlähetti Maikki Ochieng vieraili lastenleirillä kesällä 2019.

Diakoni-lähetyssihteeri
Pylkönmäen kappeliseurakunta Saarijärven seurakunta