Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka.

Tervetuloa kerhoon äidit, isät, isovanhemmat ja hoitajat lapsineen. Perhekerhossa hiljennytään yhteiseen hartauteen, askarrellaan, leikitään ja puuhastellaan monenmoista mukavaa.

Perhekerhoon voi tulla ilman ennakkoon ilmoittautumista – silloin kun teille parhaiten sopii.

Kerho ja aamupala ovat maksuttomia. Aamupala on tarjolla klo 9.30-10.00.

Perhekerhossa on kerran kuukaudessa keittoruoka (ruokamaksu 3€ aikuisilta ja 1€ lapsilta) ja ruokailu aloitetaan yhdessä klo 10.45.

Kertokaa omia ideoitanne! Otamme niitä ilomielin vastaan. Tämä kerho on meidän kaikkien yhteinen.

SAARIJÄRVEN PERHEKERHO

Torstaina 24.9.2020 klo 9.30-11.30. Saarijärven perhekerho kokoontuu seurakuntatalolla. Ohjelmassa aamupala, yhteinen hartaushetki ja diakoni Tarja Salminen tulee juttelemaan vanhempien kanssa. Tervetuloa!

​​​HUOMIO! TORSTAINA 1.10. EI OLE SAARIJÄRVEN PERHEKERHOA!

​​​​​​​T: Taija ja Päivi

PYLKÖNMÄEN PERHEKERHO

Tiistaina 22.9. klo 9.30-11.30. Pylkönmäen perhekerhossa vierailee emäntä Eija Kujanpää. Kerhon aluksi valmistellaan yhdessä nakkikeitto ja hedelmäsalaattia. Ohjelmassa myös syksyinen muskarihetki. Tervetuloa!

​​​​​​​T: Päivi

​​​​

Kannonkosken perhekerho kokoontuu parillisen viikon keskiviikkona.

Ensimmäinen perhekerho on keskiviikkona 2.9.2020 klo 9.30-11.00 Kannonkosken seurakuntatalolla.

Lämpimästi tervetuloa!

​​​​​​​Päivi Hirvensalo / 040 5866981

Aikuisia ja lapsia istuu piirissä tuoleilla
Perhekerhon alkuhetkessä