Tervetuloa Pylkönmäen kappeliseurakuntaan!

750 asukkaan Pylkönmäellä toimii vireä kappeliseurakunta, joka toivottaa ihmiset tervetulleiksi elämän eri vaiheissa. Paikkakunnalla on kirkollista toimintaa kaiken ikäisille.

Tärkeän osansa työhön antavat vapaaehtoiset, jotka järjestävät talkoovoimin muun muassa kirkkopyhiä, lähetyslounaita ja diakoniamyyjäisiä.

Kappeliseurakuntamme on olemassa Pylkönmäellä asuvia ihmisiä varten. Vallitkoon usko ja rakkaus keskuudessamme.

Yleisen terveystilanteen vuoksi toiminnassamme on muutoksia

Jumalanpalvelus Saarijärven kirkosta on kuunneltavissa Järviradion taajuudelta 90,50 sunnuntaisin klo 10. Kaikki Saarijärven kirkon jumalanpalvelukset kuuluvat nettiradion kautta. Kesän aikana jumalanpalvelukset joka toinen sunnuntai klo 19 Pylkönmäen kirkossa, muulloin klo 13. Muistetaan turvavälit!

Diakoniatyö

Diakoniapäivystys ja ruokajako keskiviikkoisin klo 10-12. Muulloin yhteys p. 040 778 4701 tai sähköpostitse minna.autonen@evl.fi.

Myös muut seurakunnan työntekijät ovat puhelimen soiton päässä!

Kynttiläpalvelu Pylkönmäen hautausmaalla jälleen

Pylkönmäen kappelineuvosto toteutti viime jouluna ensimmäisen kerran kynttiläpalvelua hautausmaalla. Tänä vuonna päätettiin jatkaa toimintaa. Palvelu sisältää kynttilän, sen paikalleen asettamisen ja pois hakemisen.

Jouluaattona vapaaehtoiset sytyttävät kynttilät tilaajien ilmoittamille haudoille Pylkönmäen hautausmaalla. Palvelun hinta on 15 e. Tilaus sisältää max. 4 kynttilää. Sytytettävä kynttilä palaa n. 50 h. Tilauksia otetaan vastaan osoitteessa: Kynttiläpalvelu 15.12. saakka. Tilaus maksetaan verkkopankissa tilaamisen yhteydessä. Mikäli joku lähellä asuva toivoo palvelua, mutta on ongelmia internetin käytössä, voi ottaa yhteyttä Veli Siltasalmeen p. 040 824 6835.

Pylkönmäen kappeliseurakunta

Keskustie 42,
43440 Pylkönmäki

Seurakuntapastori Mervi Sahinaho
mervi.sahinaho@evl.fi

Diakoni Minna Autonen
minna.autonen@evl.fi

Työntekijät tavattavissa sopimuksen mukaan, ota rohkeasti yhteyttä!

Hautajaisiin liittyvät järjestelyt hoidetaan Saarijärven seurakunnan hautausmaatoimiston kautta, puh. 040-1534 794/Sari Tarvainen

Saarijärven seurakuntatoimistosta voi varata kappeliseurakuntien toimituksia, sillä koko alueella toimii yhteinen sähköinen varauskalenteri. Seurakuntatoimisto on avoinna ma-ti, to-pe klo 9-12, puh. 040-1534 736.

Virkatodistukset ja muut viralliset asiakirjat tilataan 1.7.2020 alkaen aluekeskusrekisteristä, jonka yhteystiedot löydät info- ja asiointi-sivulta.