Tervetuloa Pylkönmäen kappeliseurakuntaan!

750 asukkaan Pylkönmäellä toimii vireä kappeliseurakunta, joka toivottaa ihmiset tervetulleiksi elämän eri vaiheissa. Paikkakunnalla on kirkollista toimintaa kaiken ikäisille.

Tärkeän osansa työhön antavat vapaaehtoiset, jotka järjestävät talkoovoimin muun muassa kirkkopyhiä, lähetyslounaita ja diakoniamyyjäisiä.

Kappeliseurakuntamme on olemassa Pylkönmäellä asuvia ihmisiä varten. Vallitkoon usko ja rakkaus keskuudessamme.

Diakoni tavattavissa

Diakoni Minna Autonen päivystää Pylkönmäen seurakuntatalolla perjantaisin klo 11-12.
Voit sopia myös kotikäynnistä muina aikoina.
minna.autonen@evl.fi

Pylkönmäen kappeliseurakunta

Keskustie 42,
43440 Pylkönmäki

Seurakuntapastori (vs) Juhana Nissinen
juhana.nissinen@evl.fi

Diakoni Minna Autonen
minna.autonen@evl.fi

Työntekijät tavattavissa sopimuksen mukaan, ota rohkeasti yhteyttä!

Hautajaisiin liittyvät järjestelyt hoidetaan Saarijärven seurakunnan hautausmaatoimiston kautta, puh. 040-1534 794/Sari Tarvainen

Saarijärven kirkkoherranvirastossa voi varata kappeliseurakuntien toimituksia, sillä koko alueella toimii yhteinen sähköinen varauskalenteri. Virkatodistukset, sukuselvitykset ja muut viralliset asiakirjat tilataan Saarijärven kirkkoherranvirastosta. Saarijärven kirkkoherranvirasto on auki arkisin klo 8-14, puh. 040-1534 736.