Kirkkomme ja tilamme - tule tutustumaan!

Saarijärven yhdistyneessä seurakunnassa on neljä kirkkoa. Saarijärven kirkko on seurakuntamme pääkirkko, jossa jumalanpalvelus toimitetaan joka sunnuntai klo 10. Kesällä 2018 kirkko toimii tiekirkkona ajalla 25.6. - 3.8. ma-pe klo 11-16. Paikalla on kirkko-opas.

Kannonkosken ja Kivijärven kirkoissa jumalanpalvelus on joko klo 10 tai 14. Jumalanpalvelusten ajat löydät tapahtumakalenteristamme.

Pylkönmäen pienessä ja kotoisassa kirkossa kokoonnutaan jumalanpalvelukseen noin kaksi kertaa kuukaudessa klo 13.

Seurakunnalla on lisäksi neljä seurakuntataloa, joita vuokrataan esimerkiksi perhejuhliin.

Saarijärven alueella nuorten ja diakoniatyön ryhmien kokoontumispaikkana toimii Mansikkaniemen pappila, joka sijaitsee seurakuntatalon takana järven rannalla. Seurakuntamme leirikeskus Mellikka rantasaunoineen sijaitsee Kolkanlahdessa, noin 12 kilometrin päässä keskustasta. Leirikeskuksen pihapiirissä on pieni hirsinen leirikappeli. Kesäaikaan kappelia voi tiedustella kirkollisiin toimituksiin. Leirikeskus sekä rantasaunat ovat vuokrattavissa kesäkaudella.

Ilmavideo Saarijärvestä ja kirkosta Antti Vuori

Spring is in the air – a drone film from Finland