Tervetuloa Kannonkosken kappeliseurakuntaan!

1300 asukkaan Kannonkoskella toimii vireä kappeliseurakunta, joka toivottaa ihmiset tervetulleiksi elämän eri vaiheissa.

Kirkossa vietettävä jumalanpalvelus on seurakunnan keskeisin tilaisuus, jossa meitä palvellaan Jumalan sanalla ja sakramenteilla. Jumalanpalvelukset pidetään sunnuntaisin ja juhlapyhinä klo 10.

Muita tilaisuuksia ovat seurat, hartaushetket, lasten kerhot ja erilaiset tapahtumat. Kurkista tapahtumakalenteriin ja löydä mieleistä toimintaa!

Kannonkosken seurakuntatalo on poissa käytöstä toukokuuhun 2018 saakka remontin vuoksi.

Kannonkosken kappeliseurakunta

Kirkkotie 3
43300 Kannonkoski

Kappalainen Timo Kemppainen
p. 040-1834594
timo.kemppainen@evl.fi

Diakoni Mirja Salo päivystää Kannonkoskella parillisilla viikoilla maanantaisin klo 10-12.

Hautajaisiin liittyvät järjestelyt hoidetaan Saarijärven seurakunnan hautausmaatoimiston kautta, puh. 040-1534 794/Sari Tarvainen

Saarijärven kirkkoherranvirastossa voi varata kappeliseurakuntien toimituksia, sillä koko alueella toimii yhteinen sähköinen varauskalenteri. Virkatodistukset, sukuselvitykset ja muut viralliset asiakirjat tilataan Saarijärven kirkkoherranvirastosta. Saarijärven kirkkoherranvirasto on auki joka päivä klo 8-14, puh. 040-1534 736.