Mellikan leirikeskus

Muittarintie 1108a, 43250 Kolkanlahti

Mellikan leirikeskus

Mellikan leirikeskus on Saarijärven seurakunnan omistama pääosin leirikäytössä oleva rakennuksien kokonaisuus. Oman seurakunna rippileirejä järjestetään sekä hiihtolomalla että kesäkaudella. Syksyisin ja keväisin Mellikassa viettävät viikonloppuleirejä niin varhaisnuoret kuin rippikouluikäisetkin. Kylmimmällä talvikaudella leirikeskus on suljettu.

Mellikan yläpihalla, Muittarintien vieressä, sijaitsee leirikeskuksen päärakennus sekä kaksi majoitusrakennusta.

Päärakennus on kaksikerroksinen. Yläkerrassa on kaksi pientä toimistohuonetta (seurakunnan työntekijöiden käytössä), aula, suurtalouskeittiö, ruokasali ja opetustila. Opetustila ja ruokasali erotetaan kulmaovella ja tarvittaessa tilat voi yhdistää yhdeksi suureksi saliksi. Alakerrasta löytyy iso sali, pingispöytä sekä takkahuone/pukuhuone ja sähkösauna, johon mahtuu isompikin porukka saunomaan.

Majoitusrakennukset C ja D ovat pohjaratkaisultaan samanlaiset. Molemmissa rakennuksissa on kuusi majoitushuonetta, joissa on oma suihku-wc. Huoneissa on kerrossänkyjä, joten jokaisen huoneen majoituskapasiteetti on 2-6 henkilöä.

Koko leirikeskuskokonaisuus on vuokrattavissa. Myös esimerkiksi pelkän päärakennuksen vuokraaminen perhejuhlaa varten on mahdollista.

Muittarintie 1108a, 43250 Kolkanlahti

Näkövammaisten leiripäivä

Tule mukaan leirille!

Muittarintie 1108a, 43250 Kolkanlahti