papin palsta

Seurakuntavaaleista kiitos!

Seurakuntavaaleissa oli 9087 äänioikeutettua. Äänestäneitä oli 1919. Äänestysprosentti on 21,1 %, ennakkoäänestysprosentti on 15.6%. Kiitos, että äänestit. Saarijärven seurakunnan kirkkovaltuustoon valittiin 27 jäsentä, joista uusia on 12. Naisia 15 ja miehiä 12. Saarijärven seurakunta kiittää kaikkia ehdokkaita! Lämpimät onnittelut ja Jumalan siunausta niin valituille kuin varalle tulleille. Myös varajäsenyys on luottamustehtävä.

Kaikille on seurakunnassa tehtäviä. Kirkkovaltuusto valitsee kirkkoneuvoston ja kappelineuvostot. Kirkkoneuvosto ja kappelineuvostot valitsevat puolestaan erilaisia vastuuryhmiä. Mikäli olet kiinnostunut toimimaan seurakunnan vastuuryhmässä tai vapaaehtoistehtävässä voit ottaa yhteyttä seurakunnan työntekijöihin tai kirkkovaltuutettuihin.

Tehdäkseen työtään seurakunta tarvitsee jäseniä ja ihmisiä, jotka uskovat hyvään, kirkon sanomaan ja tekemiseen. Saarijärven seurakunta haluaa kulkea ihmisten rinnalla ja välittää hyvää sanomaa Kristuksesta ja Jumalan armosta sanoin ja teoin. Siihen tarvitaan ihmisiä. Me yhdessä olemme kirkko ja Saarijärven seurakunta.

Hyvän tekeminen kumpuaa uskosta Jumalaan, toivosta hyvään ja rakkaudesta lähimmäiseen. Vielä kerran kiitos, että uskot hyvän tekemiseen!

Vaalikeräys lasten ja nuorten koulutukseen ja syrjäytymisen ehkäisemiseen Suomessa ja kehitysmaissa tuotti 796,17 euroa.

Jarmo Autonen, kirkkoherra

Vaalin tulos, valitut ehdokkaat ja lisätietoa alla olevasta linkistä
Lue lisä
ajankohtaista

1. adventtisunnuntain messu su 30.11

1. adventtisunnuntain messu su 30.11 klo 10 kirkossa, toimittaa Heidi Rahkonen, kanttorina Kirsti Mustonen, avustaa Hopeavuosien laulajat.Messun jälkeen...

Lue lisää

Joulutori su 30.11 Kalmarin Tupalassa

Joulutori su 30.11 klo 11 Kalmarin Tupalassa, mukana Tarja Salminen. Myytävänä käsitöitä. Tarjolla puuroa ja kahvia. Arpajaisten ja tarjoilun tuotolla...

Lue lisää

Kysymys
Lähetä mitä tahansa elämänaluetta koskeva, mieltäsi askarruttava kysymys seurakunnan työntekijälle. Yhteystietojasi ei julkaista.
Jätä kysymys
Esirukous
Jumalanpalveluksissamme on tapana rukoilla esirukouspyyntöjen puolesta. Voit jättää esirukouspyynnön alla olevan linkin kautta.
Jätä esirukouspyyntö