papin palsta

Herra, kenen luo menisimme?

Näillä Raamatun sanoilla (Joh.6:68) rohkaisen sinua turvautumaan Jumalaan kaikissa elämän tilanteissa. Saat tulla huolinesi, murheinesi ja iloinesi Jumalan luokse. Jumala kuulee rukoukset ja huokauksetkin.

Lokakuu on Saarijärven kirkossa erityinen juhlakuu.

Su 16.10 vietämme juhlamessua klo 10. Lääninrovasti Antti Hiltunen asettaa Saarijärven seurakunnan kappalaisen Heidi Pasasen virkaan. Messun jälkeen on lounas, kakkukahvit ja päiväjuhla seurakuntatalolla. Uskonpuhdistuksen muistopäivä muistuttaa, että Jumala ei unohda kansaansa vaan antaa uudistumisen aikoja ja ihmisiä työhönsä. Nyt saamme uuden kappalaisen! Tästä kiitämme ja iloitsemme pyytäen Heidille voimaa ja siunausta.

Su 23.10 juhlimme 150 vuotta täyttävää Saarijärven kaupunkia viettäen juhlamessua klo 10. Anteeksiantamuksen sunnuntai velvoittaa meidät kohtaamaan lähimmäisemme ystävällisesti, lempeästi ja anteeksiantavasti. Tällaisella asenteella meidän on hyvää elää yhdessä ja hoitaa yhteisiä asioita täällä Saarijärvelläkin.

Lokakuu päättyy su 30.10 klo 10 vietettävään sadonkorjuumessuun. Kiitämme syksyn sadosta, jokapäiväisestä leivästä, maasta ja taivaasta (joka on määränpäämme). Messun jälkeen uudispuuro ja päivätilaisuus, jonka tarjoavat maa- ja kotitalousnaiset sekä maataloustuottajat.

Kenen luo menisimme? Lokakuu kutsuu meitä kotikirkkoon, Herran ja toistemme luokse! Sydämellisesti tervetuloa.

Jarmo Autonen, kirkkoherra
EVL Uutiset
ajankohtaista

Kuokkalan pelimannien hengellisen musiikin konsertti 30.10.

Lue lisää

Saarijärven kaupungin 150-vuotisjuhlamessu 23.10

Lue lisää

Kellot soivat Aleppon uhreille - rukoushetki 24.10. klo 17

Lue lisää

Kysymys ja esirukous
Lähetä mitä tahansa elämänaluetta koskeva, mieltäsi askarruttava kysymys seurakunnan työntekijälle. Yhteystietojasi ei julkaista.
Jätä kysymys tai esirukouspyyntö