papin palsta

Seurakuntavaalit 2014

Tehdäkseen työtään seurakunta tarvitsee jäseniä ja ihmisiä, jotka uskovat hyvään, kirkon sanomaan ja tekemiseen. Saarijärven seurakunta haluaa kulkea ihmisten rinnalla ja välittää hyvää sanomaa Kristuksesta ja Jumalan armosta sanoin ja teoin. Siihen tarvitaan ihmisiä. Me yhdessä olemme kirkko ja Saarijärven seurakunta.

Olen iloinen, että olemme saaneet kirkkovaltuuston vaaliin 50 ehdokasta. Saarijärven kirkkovaltuustoon valitaan 27 jäsentä. Nyt on aika valita ehdokas ja käydä äänestämässä.

Ennakkoäänestys on 27.10 - 31.10.2014 joka päivä kirkkoherranvirastossa (Urheilutie 5) klo 9.00 - 18.00. Muista ennakkoäänestyspaikoista tiedotetaan seurakuntamme kotisivuilla, www.seurakuntavaalit.fi sivuilla, kirkkoherranviraston ja seurakuntatalojen ilmoitustauluilla sekä Saarijärveläisessä 22.10.2014. Varsinaisena vaalipäivänä su 9.11 äänestys on Saarijärven kirkossa klo 11.00 - 20.00.

Seurakuntavaaleissa saavat äänestää 16 vuotta viimeistään vaalipäivänä 9.11.2014 täyttävät evankelis-luterilaisen kirkon jäsenet. Äänestystilanteessa tarvitset henkilöllisyystodistuksen.

Jarmo Autonen, kirkkoherra

Lisää seurakuntavaaleista alla olevasta linkistä

Lue lisä
ajankohtaista

ENNAKKOÄÄNESTYS 27.10-31.10.2014 NYT ÄÄNESTÄMÄÄN

Seurakuntavaalien ennakkoäänestys on käynnissä! Äänestys on alkanut Saarijärvellä vilkkaana. Äänestää voit mm. kirkkoherranvirastossa, kappelien...

Lue lisää

Pyhäinpäivän hartaus ja poisnukkuneiden muistaminen 1.11

Pyhäinpäivän hartaus la 1.11 klo 19.30 kirkossa, Jarmo Autonen, Kirsti Mustonen, kirkkokuoro. Tilaisuudessa luetaan viime pyhäinpäivän jälkeen kuolleiden nimet

Lue lisää

Kysymys
Lähetä mitä tahansa elämänaluetta koskeva, mieltäsi askarruttava kysymys seurakunnan työntekijälle. Yhteystietojasi ei julkaista.
Jätä kysymys
Esirukous
Jumalanpalveluksissamme on tapana rukoilla esirukouspyyntöjen puolesta. Voit jättää esirukouspyynnön alla olevan linkin kautta.
Jätä esirukouspyyntö