Seurakunnassamme haettavana lastenohjaaja-emännän toimi

9.4.2019 14.42

Saarijärven seurakunnassa on haettava kokoaikainen (38 h 45 min) vakinainen lastenohjaaja-emännän toimi. Lastenohjaaja-emännän tehtäviin kuuluvat seurakunnan lapsityö (päivä- ja perhekerhotoiminta sekä erilaiset tapahtumat) yhdessä kahden muun lastenohjaajan kanssa sekä perhekerhojen tarjoilujen valmistaminen, siivoustehtävät ja keittiöapulaisen tehtävät leiriaikaan. Tällä hetkellä työtehtävät jakautuvat 80% lapsityötä ja 20% emännän tehtäviä.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on kirkon lapsi- ja perhetyön perustutkinto tai muu soveltuva kasvatusalan tutkinto. Edellytämme hakijalta joustavuutta, avoimuutta ja hyviä tiimityötaitoja. Odotamme innostunutta ja kehittävää työotetta muuttuvissakin olosuhteissa sekä sitoutumista seurakuntamme arvoihin. Laulu- ja soittotaidot luetaan eduksi. Työtä tehdään useassa toimipisteessä laajan seurakunnan alueella, joten tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Palkkaus on KirVesTes 401 mukaan. Palkka on siten vähintään 1892,17 euroa ja lisäksi voidaan maksaa henkilökohtaista palkanosaa osaamisen ja työkokemuksen perusteella.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Toimeen valitun on oltava ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen ja hänen on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan,  kirkkolain 6. luvun 33. §:n mukainen rikosrekisteriote sekä hygienipassi tai sitouduttava sen hankkimiseen viimeistään 3 kk kuluessa työn aloittamisesta

Työ alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan elokuun 2019 aikana.

Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen ja työtodistuksineen toimitetaan Saarijärven seurakunnan kirkkoneuvostolle viimeistään 17.5 klo 15.00 mennessä osoitteella Urheilutie 5, 43100 Saarijärvi tai sähköpostilla: jarmo.autonen@evl.fi. Kuoreen tai viestikenttään merkintä ”Lastenohjaaja”.

Hakijat varautuvat neuvoston haastetteluun 6.6.2019

Tiedustelut kasvatuksen kappalainen: Heidi Pasanen, heidi.pasanen@evl.fi, puh. 040 760 3480 (lapsityön osalta) ja talousjohtaja Emilia Jalomäki, emilia.jalomaki@evl.fi, puh. 040 1534 392 (emännän tehtävän osalta).