Saarijärven seurakunnassa avoinna emännän tehtävä

20.2.2019 15.55

Saarijärven seurakunnan pitkäaikainen emäntä on siirtymässä eläkkeelle 1.12.2019  ja siten haettavaksi tulee kokoaikainen vakinainen emännän toimi. Työ alkaa määräaikaisena sijaisuutena 1.6.2019 ja muuttuu 1.12.2019 vakituiseksi työsuhteeksi.

Emännän työalueena on koko Saarijärven seurakunta, ensisijainen työpisteen sijaitessa Saarijärven seurakuntatalossa, jossa on suurtalouskeittiö. Lisäksi emäntä työskentelee kesäkaudella leirikeskus Mellikassa, missä myös on käytössä täysin varusteltu suurtalouskeittiö. Työaika on kolmen viikon jaksoissa 116 h 15 min. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Emännän ensisijaisena tehtävänä on seurakunnan tilaisuuksiin ja leireihin liittyvien ruokailujen ja tarjoilujen järjestäminen, tarvittavien tarvikehankintojen tekeminen ja siivoaminen. Lisäksi työhön kuuluu asiakaspalvelua, omavalvonnasta huolehtimista, vapaaehtoisten ohjausta ja seurakunnan tiloja vuokraavien tahojen neuvontaa. Leirikaudella tehtävään kuuluu apuemäntien ohjaaminen.

Arvostamme kokemusta alan työtavoista ja menetelmistä, oma-aloitteisuutta, ammatillista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tehtävien hoitamiseksi valittavalla henkilöllä tulee olla perus it-osaaminen ja auton käyttömahdollisuus. Pätevyysvaatimus on soveltuva ammatillinen perustutkinto ja/tai laaja käytännön työkokemus. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Odotamme sitoutumista seurakunnan arvomaailmaan.

Tehtävään valittavan henkilön tulee olla ev-lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Palkkaus on KirVESTES:in mukaan vaativuusryhmässä 401 (1892,17 - 1963,51 euroa), lisäksi voidaan maksaa henkilökohtaista palkanosaa osaamisen ja työkokemuksen perusteella. Valittavan tulee ennen työsuhteen vastaanottamista esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta, kopio hygieniatodistuksesta sekä negatiivinen salmonellatodistus.

Hakemukset lähetetään sähköpostitse 15.3.2019 klo 14 mennessä talousjohtaja Emilia Jalomäelle emilia.jalomaki@evl.fi, osoitekenttään teksti ”Työhakemus Emäntä”.  Myös tiedustelut sähköpostitse tai puhelimitse (040 1534 392, ei vko 9) Emilia Jalomäeltä.

 

Työsuhde tulee ottaa vastaan 1.6.2019 alkaen määräaikaisena sijaisuutena ja 1.12.2019 alkaen vakituisena. Määräaikainen sijaisuus lasketaan mukaan koeaikaan.
 

Haastattelut suoritetaan torstaina 28.3.2019.  

« Uutislistaukseen