Saarijärven seurakuntavaaleissa 48 ehdokasta

17.9.2018 18.36

Tiedote

Saarijärven seurakuntavaalien ehdokasasettelu

Ehdokasasettelu päättyi ma 17.9 klo 16. Määräaikaan mennessä seuraavat kolme valitsijayhdistystä ovat jättäneet ehdokaslistan:

1. Saarijärvi-Pylkönmäki ehdokaslista. Ehdokkaita 32.

2. Kannonkoski Kappeliseurakunta ehdokaslista. Ehdokkaita 11.

3. Kotikirkkoni Kivijärvellä ehdokaslista. Ehdokkaita 5.

Kaikkiaan ehdokkaita on 48. Ehdokkaita on eri ikäryhmistä, eri ammateista, eläkeläisiä ja opiskelijoita.

Ehdokkaista kolme (3) on alle 30 vuotiaita, nuorin ehdokas on 18 vuotias.

Kirkkovaltuustoon valitaan 18.11.2018 vaalissa 23 varsinaista jäsentä ja muut jäävät varajäseniksi saamansa äänimäärän mukaisessa järjestyksessä.

Olen erittäin iloinen ja kiitollinen, jopa positiivisesti yllättynyt, että saimme näinkin runsaasti ehdokkaita. Arvostan suuresti, että seurakunnassamme on ihmisiä, jotka haluavat kantaa yhteistä vastuuta ja antaa aikaansa kotiseurakuntansa asioiden hoitoon. On arvokasta, että seurakunnalla on sitoutuneita luottamushenkilöitä ja työntekijöitä. Ehdokasasettelu todisti jälleen kerran, että näin on.

Lisätietoja seurakuntavaaleista www.saarijarvenseurakunta.fi/seurakuntavaalit

Jarmo Autonen, kirkkoherra