Pylkönmäen kirkko

1. adventtisunnuntain messu kirkossa, toimittaa kappalainen Heidi Pasanen, kanttorina Satu Uusisalo, avustaa kirkkokuoro. Messun jälkeen puuro- ja soppatarjoilu sekä diakonia- ja lähetysmyyjäiset seurakuntatalolla.

1. adventtisunnuntain messu kirkossa, toimittaa kappalainen Heidi Pasanen, kanttorina Satu Uusisalo, avustaa kirkkokuoro. Messun jälkeen puuro- ja soppatarjoilu sekä diakonia- ja lähetysmyyjäiset seurakuntatalolla.

Pylkönmäen kappeliseurakunta

Saarijärven kirkko

Messu

Messu ja hiihtolomariparin riparipyhä kirkossa, toimittaa seurakuntapastori Suvi Löytynoja, kanttorina Kirsti Mustonen