Minimessu

Saarijärven kirkko

Juonnettu minimessu kirkossa, toimittaa seurakuntapastori Mervi Sahinaho, kanttorina Satu Uusisalo. Messuopetukseen liittyvä kaikille avoin viikkomessu. Virret: 930, 704, 729,923,909,919

Saarijärven seurakunta

Messu

Messu kirkossa, toimittaa seurakuntapastori Suvi Löytynoja, kanttorina Satu Uusisalo. Messun jälkeen pystykahvit kirkossa.

Jumalanpalvelus

Sanajumalanpalvelus kirkossa, toimittaa kappalainen Heidi Pasanen, kanttorina Satu Uusisalo. Jumalanpalveluksen jälkeen pystykahvit kirkossa.

Hartaus

Jouluaaton hartaus kirkossa, kappalainen Heidi Pasanen, kanttori Satu Uusisalo. Mirja Moilanen lukee jouluevankeliumin Saarijärven murteella.