PariAsiaa-iltapäivä

Saarijärven seurakuntatalo

Oivalluksia parisuhteen tunnetaitoihin! Olet lämpimästi tervetullut yksin tai yhdessä PariAsiaa -iltapäivään seurakuntatalolle. Lastenhoito järjestetty

Oivalluksia parisuhteen tunnetaitoihin! Olet lämpimästi tervetullut yksin tai yhdessä PariAsiaa-iltapäivään.

Mitä tunteeni minulle kertovat?

Perustunteet - ilo, suru, pelko ja viha

Tunnetaidot: tunnista, nimeä, kerro ja kuuntele

Miten oma historia värittää suhtautumistani

Elämän kaikki sävyt saavat olla ja tuntua tässä illassa. Tunteet vaikuttavat elämäämme, olimmepa niistä tietoisia tai emme. Tunteiden kanssa voi oppia tulemaan toimeen silloinkin, kun ne ovat raskaita. Aiheeseen johdattelee Kansan Raamattuseuran avioparityöntekijä Tuula Tynjä puolisonsa Kasper Valtakarin kanssa. Elämänläheinen alustus, aikaa ja tilaa omalle pohdinnalle sekä mahdollisuus jakaa ajatuksia kumppanin tai vieruskaverin kanssa.

Saarijärven seurakunta

Saarijärven seurakuntatalo