Ruisleipäilta

Mansikkaniemen pappila

Ruisleipäilta Mansikkaniemen pappilassa, mukana Mirja Montonen

Tänään ruisleipaäillassa opetus, Mirja Montonen. Ruisleipäillat ovat kaikenikäisille tarkoitettuja iltoja keskustelun ja Raamatun äärellä. Aluksi yksinkertainen iltapala, ruisleipää ja teetä. Sitten Raamatun ruisleipää ja keskistelua.  Tervetuloa!

Saarijärven seurakunta

Saarijärven kirkko

Messu

Messu kirkossa, toimittaa seurakuntapastori Tiia Lehtonen, kanttorina Kirsti Mustonen. Messun jälkeen pystykahvit kirkossa

Saarijärven seurakuntatalo

Raamattupiiri

Raamattupiiri naisille seurakuntatalolla. Mukaan Raamattu (Jes. 38:16-20) ja Siionin virret

Saarijärven seurakuntatalo

"Päivä vain" ja muita kirkkomusiikin helmiä

"Päivä vain" ja muita kirkkomusiikin helmiä Kirkkomusiikin päivän iloinen iltamusiikki seurakuntatalolla, Saarijärven kirkkokuoro ja solistit sekä lapsiryhmä laulavat. Kuullaan myös kanteleensoittoa ja lauletaan yhdessä. Kahvitarjoilu alkaen klo 18.30. Juontajana Mervi Sahinaho.