Raamattuopetussarja

Saarijärven seurakuntatalo

Jatkoa kevään "Rakkauden voima" raamattuopetussarjalle, III opetusilta. Mukana raamattukouluttaja Ilkka Rytilahti Suomen Evankelisluterilaisesta Kansanlähetyksestä sekä lääkäri Veli-Pekka Joki-Erkkilä. Väliajalla kahvitarjoilu ja kirjamyynti.

Jatkoa kevään "Rakkauden voima" raamattuopetussarjalle, III opetusilta. Mukana raamattukouluttaja Ilkka Rytilahti Suomen Evankelisluterilaisesta Kansanlähetyksestä sekä lääkäri Veli-Pekka Joki-Erkkilä. Väliajalla kahvitarjoilu ja kirjamyynti

Saarijärven seurakunta

Sampola Lannevesi

Työseura

Lanneveden työseura Sampolassa

Ijäksellä Summakoskentie 217

Linnan lähetyspiiri

Linnan lähetyspiiri Ijäksellä Summakoskentie 217, mukana seurakuntapastori Suvi Löytynoja

Saarijärven kirkko

Jouluvaellus

Koko kansan jouluvaellus kirkkopihassa. Ryhmät lähtevät liikkeelle 15 minuutin välein oppaan johdolla. Viimeinen ryhmä lähtee klo 19.30. Tarjolla joulupuuro.