Saarijärven kirkko

Sadonkorjuu- ja maataloustuottajien kirkkopyhän messu kirkossa, toimittaa seurakuntapastori Suvi Löytynoja, kanttorina Kirsti Mustonen. Messun jälkeen uutispuuro, kahvit ja päivätilaisuus seurakuntatalolla.

Saarijärven seurakunta

Saarijärven seurakuntatalo

Raamattupiiri

Raamattupiiri naisille seurakuntatalolla. Mukaan Raamattu (Jes. 38:16-20) ja Siionin virret

Minimessu

Minimessu kirkossa, toimittaa kirkkoherra Jarmo Autonen, kanttorina Kirsti Mustonen

Jumalanpalvelus

Sanajumalanpalvelus kirkossa, seurakuntapastori Tiia Lehtosen lähtösaarna, kanttorina Kirsti Mustonen, avustaa Hopeavuosien laulajat. Jumalanpalveluksen jälkeen Saarijärven Marttojen tarjoamat kirkkokahvit ja ohjelmallinen tilaisuus seurakuntatalolla. Vapaaehtoinen kahviraha Saarijärven Nuorisotalon harrastustoimintaan.